Με τις τρεις μεταγραφές του να κάνουν ντεμπούτο, ο Παναθηναϊκός πέρασε από το Περιστέρι με 2-3

Στην πρώτη του τελική στο παιχνίδι σκόραρε ο Παναθηναϊκός. Μετά την εκτέλεση φάουλ του Χατζηγιοβάνη, ο Βέλεθ ξεχάστηκε από τους αντιπάλους του στο δεύτερο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1.

Το ματς έδειχνε πως θα οδηγούνταν στα αποδυτήρια με τον Παναθηναϊκό να έχει το προβάδισμα αλλά στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μουνίθ εκτέλεσε από τα δεξιά κόρνερ και ο Γούτας νίκησε από κοντά τον Διούδη για το 1-1.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που βρήκε το γκολ και πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Στο 48ο λεπτό ο Γιαννιώτης γλίστρησε και έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, δίνοντας την ευκαιρία στον Καρλίτος που κυνήγησε τη φάση να σκοράρει σε κενή εστία για το 2-1.

Στο 57′ ο Αγκάγιεφ, ο οποίος όντας ολομόναχος και μετά την εξαιρετική σέντρα του Γκάλο δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Διούδη να βγάλει την καρφωτή του κεφαλιά κάνοντας το 2-2.

Στο 84′ ο Παναθηναϊκός πήρε ξανά το προβάδισμα και μάλιστα με τη συμμετοχή των δύο από των τριών νέων μεταγραφικών του αποκτημάτων. Ο Διούδης έκανε την βαθιά μπαλιά, ο Ενγκμπακοτό τρομερή ατομική ενέργεια και παράλληλο γύρισμα μισό γκολ στον Σανκαρέ, ο οποίος σε κενή εστία πλάσαρε στο δεξί δοκάρι αλλά η μπάλα βρήκε ξανά σε αυτόν και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-2.

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Γκάλο (70′ Ούμπιδες), Γούτας, Γκαλβάο, Τομάσεβιτς (22′ Nάτσος), Χαρίσης, Σάλομον, Μουνίθ (81′ Γιακουμάκης), Αγκάγιεφ(69′ Εντομβόνγι), Κωτσόπουλος (70′ Στρούγγης)

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Βέλεθ, Σένκεφελντ (35′ Nιάς), Χατζηθεοδωρίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίτσιο, Βιγιαφάνες (60′ Σανκαρέ), Καρλίτος (75′ Μακέντα), Χατζηγιοβάνης (75′ Ιωαννίδης), Καμπετσής (60′ Ενγκμπακοτό)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook