Η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στην αποστολή του Ολυμπιακού φέρεται να είναι πολύ κοντά, την ώρα που οι Σουηδοί επιμένουν για τον Βίκτορ Κλάεσον.

Με την τελευταία του συμμετοχή με την πρώτη ομάδα να χρονολογείται στον περασμένο Μάιο, ο Κώστας Φορτούνης μετρά αντίστροφα για την επιστροφή σε αποστολή του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με το «Φως», είναι αρκετά πιθανό αυτό να συμβεί στο επερχόμενο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Super League 1.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε αρχικά να τον πάρει μαζί του στο ματς με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», όμως μια μικροενόχληση είχε αφήσει εκτός τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, με τον προπονητή των πρωταθλητών να να μην τον παίρνει στο ματς της πρεμιέρας των playoffs με τον ίδιο αντίπαλο.

Εκτός απροόπτου όμως, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής θα μπει στο αεροπλάνο για τα Ιωάννινα.

Την ίδια ώρα, οι Σουηδοί εξακολουθούν να συνδέουν τον Ολυμπιακό με τον Βίκτορ Κλάεσον, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κράσνονταρ.

Δημοσιεύματα από την πατρίδα του έμπειρου εξτρέμ αναφέρουν η ελληνική ομάδα είναι μαζί με τη Φενέρμπαχτσε και τη Μάλμε μία εκ των ενδιαφερόμενων για τον ποδοσφαιριστή, αν και επιβεβαίωση δεν έχει υπάρξει από πλευράς Πειραιωτών. Μονάχα η Φενέρ φέρεται να έχει κάνει επιβεβαιωμένη κρούση στον παίκτη.

bwinΣΠΟΡ FM 94.6

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook