Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, νίκησε 3-0 τον ΟΦΗ για την 21η αγωνιστική της Super League.

Οι γηπεδούχοι πήραν από το ξεκίνημα τα ηνία του ματς και το γκολ έμοιαζε θέμα χρόνου…

Πράγματι αυτό ήρθε στο 19΄ με σουτ του Εμβιλά έξω από την περιοχή, αφού προηγήθηκε μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Ελ Αραμπί, που πλάσαρε σε κενή εστία αλλά τον έκοψε τελευταία στιγμή ο Λυμπεράκης.

Ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματά του στο 37΄. Από λάθος του Βαφέα, ο Βαλμπουενά έγινε κάτοχος της μπάλας και έδωσε την ασίστ στον Μασούρα, που πλάσαρε εύστοχα.

Στο δεύτερο μέρος ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε ένα 30λεπτο στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, που έκανε το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 3-0 στο 68΄, με τον Ελ Αραμπί να πιάνει την κεφαλιά μετά από φάουλ του Φορτούνη, ο οποίος λίγα λεπτά μετά έχασε πέναλτι…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ρέαμπτσιουκ, Μπα (64΄ Παπασταθόπουλος), Σεμέδο, Ανδρούτσος, Καμαρά, Εμβιλά, Βαλμπουενά (64΄ Τιάγκο Σίλβα), Μασούρας (70΄ Ραντζέλοβιτς), Μπρούμα (40΄ Φορτούνης), Ελ Αραμπί (70΄ Χασάν)

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Κοροβέσης (62΄ Γιαννούλης), Λυμπεράκης, Διαμαντής (61΄ Μίγγος), Σελίμοβιτς, Ουές, Στάρτζεον (77΄ Καστάινιος), Βαφέας (78΄ Ντε Γκουζμάν), Στάικος, Γρίβας, Γκαργκαλατζίδης (62΄ Σαρδινέρο)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook