Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, νίκησε 3-0 τον ΟΦΗ για την 21η αγωνιστική της Super League.

Οι γηπεδούχοι πήραν από το ξεκίνημα τα ηνία του ματς και το γκολ έμοιαζε θέμα χρόνου…

Πράγματι αυτό ήρθε στο 19΄ με σουτ του Εμβιλά έξω από την περιοχή, αφού προηγήθηκε μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Ελ Αραμπί, που πλάσαρε σε κενή εστία αλλά τον έκοψε τελευταία στιγμή ο Λυμπεράκης.

Ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματά του στο 37΄. Από λάθος του Βαφέα, ο Βαλμπουενά έγινε κάτοχος της μπάλας και έδωσε την ασίστ στον Μασούρα, που πλάσαρε εύστοχα.

Στο δεύτερο μέρος ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε ένα 30λεπτο στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, που έκανε το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 3-0 στο 68΄, με τον Ελ Αραμπί να πιάνει την κεφαλιά μετά από φάουλ του Φορτούνη, ο οποίος λίγα λεπτά μετά έχασε πέναλτι…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ρέαμπτσιουκ, Μπα (64΄ Παπασταθόπουλος), Σεμέδο, Ανδρούτσος, Καμαρά, Εμβιλά, Βαλμπουενά (64΄ Τιάγκο Σίλβα), Μασούρας (70΄ Ραντζέλοβιτς), Μπρούμα (40΄ Φορτούνης), Ελ Αραμπί (70΄ Χασάν)

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Κοροβέσης (62΄ Γιαννούλης), Λυμπεράκης, Διαμαντής (61΄ Μίγγος), Σελίμοβιτς, Ουές, Στάρτζεον (77΄ Καστάινιος), Βαφέας (78΄ Ντε Γκουζμάν), Στάικος, Γρίβας, Γκαργκαλατζίδης (62΄ Σαρδινέρο)

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις