Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν για την επιτυχία της πρόκρισης του Ολυμπιακού στο Final 4.

Δικαιωμένοι για τις αποφάσεις και τις προσπάθειες των τελευταίων ετών, αλλά και αποφασισμένοι να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες δήλωσαν Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μετά την πρόκριση στο Final 4.

Ο πρώτος δήλωσε: «Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα. Σε μια από τις πιο ανταγωνιστικές Ευρωλίγκες, με δυσκολίες, καταφέραμε να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση και να πάμε στο Final 4. Αυτό δεν σημαίνει ότι χορτάσαμε, πλέον μιλάμε μόνο για Εφές από εδώ και πέρα. Θα προετοιμαστούμε να βοηθήσουμε όσο περισσότερο κόσμο για να έρθει μαζί μας στο Βελιγράδι. Η Μονακό μάς έφερε στα όριά μας, μέχρι και ενάμιση με δύο λεπτά πριν τη λήξη δεν ξέραμε αν θα πάμε στο Final 4. Είναι η έβδομη πρόκριση σε 13 σεζόν από το 2009 που αναλάβαμε την ομάδα. Είναι ένα ιστορικό επίτευγμα, με βάση το μπάτζετ που έχουμε. Είμαστε περήφανοι που πήραμε την απόφαση αυτή πριν λίγα χρόνια στην Ελλάδα και τώρα είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε στο Final 4. Ακόμη και τα μηνύματα που έχουμε δεχτεί από άλλες ομάδες είναι κάτι συγκλονιστικό».

Όσο για τις δηλώσεις του προπονητή της Εφές, Εργκίν Αταμάν, που παρουσιάστηκε βέβαιος για back-to-back, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε: «Έχουμε ασπαστεί τη φιλοσοφία του κόουτς και ασχολούμαστε τώρα μόνο με τον… Αταμάν. Οι δηλώσεις του πως θα πάρει ξανά η Εφές την Ευρωλίγκα είναι… δώρο, τον ευχαριστούμε για αυτές τις δηλώσεις. Είναι καλό να έχουμε απέναντί μας πρωταθλητές Ευρώπης. Το repeat το έχουμε κάνει μόνο εμείς το 2013».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος χαρακτήρισε με τη σειρά του τον Ολυμπιακό παγκόσμιο φαινόμενο. «Είμαστε περήφανοι για αυτό που πετύχαμε, είναι από τις κορυφαίες στιγμές στην ιστορία του Ολυμπιακού. Μεσολάβησαν πολλά τα τελευταία πέντε χρόνια. Πήραμε μια ιστορική απόφαση πριν πέντε χρόνια να κάνουμε την επανάσταση με τον δικό μας τρόπο. Ήταν η πιο σωστή απόφαση, άλλαξε η ιστορία του Ολυμπιακού και το πετύχαμε κόντρα σε όλους και σε όλα. Ο σημερινός αγώνας θα μπορούσε να είναι ο τελικός της Ευρωλίγκας. Μπορούσε να κερδίσει η Μονακό, μια καταπληκτική ομάδα. Νομίζω αυτό ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι για μας. Ξεπεράσαμε τα όνειρά μας, από εδώ και στο εξής μόνο καλύτερα μπορούν να έρθουν. Συγχαρητήρια στον κόουτς που έβαλε τη σφραγίδα του και σε όλη την ομάδα. Είναι δύσκολο να έχεις μια ομάδα έτσι δεμένη. Όλοι είναι μια γροθιά και μια αγκαλιά, όλοι μαζί πάμε για τα καλύτερα. Ο Ολυμπιακός είναι παγκόσμιο φαινόμενο, δεν έχει ξαναγίνει μια ομάδα να έχει τόσα επιτεύγματα με τόσα λίγα μέσα. Έχει τον χαμηλότερο προϋπολογισμό των ομάδων του Final 4 και όχι μόνο, οι άλλες ομάδες έχουν 4 και 5 φορές παραπάνω. Το 2015 το χάσαμε στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ, το 2017 στην Πόλη από τη Φενέρ, ε… μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, κάτι καλό έρχεται νομίζω».

bwinΣΠΟΡ FM 94.6

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook