Οπαδοί ΑΕΚ σε Κονέ και Παπαδημητρίου: “Παραιτηθείτε όλοι μέχρι το βράδυ”

Οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου βγήκαν έξω από τα γραφεία και μίλησαν με τους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι ζήτησαν να παραιτηθούν όλοι μέχρι το βράδυ.
Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ από την Ευρώπη μετά την ήττα-σοκ από τον Άρη στο “Κλ. Βικελίδης” με 3-2 (ήταν μπροστά με 2-0 ως το 78′) έφερε οργή στον κόσμο της Ένωσης που το μεσημέρι της Δευτέρας (16/5) συγκεντρώθηκε -υπό ισχυρή αστυνομική δύναμη- έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι.
Οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου βγήκαν έξω από τα γραφεία και μίλησαν μαζί τους, με τον κόσμο της Ένωσης να ζητάει τις παραιτήσεις τους μέχρι το βράδυ, αλλά και των υπολοίπων υψηλόβαθμων στελεχών της ομάδας, θεωρώντας τους υπεύθυνους για την φετινή κακή πορεία.
Η παρουσία τους ήταν μεν ειρηνική, όμως υπάρχει διάχυτη απογοήτευση και για το λόγο αυτό θέλουν να παρθούν αποφάσεις από τη διοίκηση.
Ολες οι Ειδήσεις
- Αλέξης Τσίπρας: Ευχαριστούμε τον μεγαλόκαρδο Μητσοτάκη που άφησε την Αυγή να συνεχίσει να υπάρχει
- Το ΣτΕ απέρριψε το αίτημα των διαφημιστών για κατάργηση της εισφοράς διαδικτύου υπέρ ΕΔΟΕΑΠ
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ.Μητσοτάκης δεν έχει να πει τίποτα για τα αδιέξοδα που έφερε στο 2022 και ψάχνει σωσίβιο στο 2015
- Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το μήνυμα που δέχτηκε η Ιωάννα Τούνη από τη Βρισηίδα Ανδριώτου
- Η ασφάλεια αυτοκινήτου σε καλύπτει πάντα ή μήπως όχι;
- Κορωνοϊός: Στο «κόκκινο» η Αττική με 15.155 κρούσματα – Στα ύψη και η Θεσσαλονίκη με 2.289 νέες μολύνσεις
- Κορωνοϊός: 25.566 τα νέα κρούσματα – 19 θάνατοι και 98 διασωληνωμένοι
- Αρχίζουν οι προκριματικοί στο Champions League και το Conference League
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook