Βόλος και Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 για την 17η αγωνιστική της Super League

H Λαμία τα έδωσε όλα για την νίκη, είχε αρκετές ευκαιρίες δεν τις εκμεταλλεύθηκε και περιορίστηκε με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) με τον Βόλο και παρέμεινε τελευταία στη βαθμολογία της Super League. Με δύο γκολ του Δουβίκα και του Ντέλετιτς σε ένα δίλεπτο στο β’ ημίχρονο κρίθηκε ο αγώνας, ενώ ο Βόλος δεν αξιοποίησε το αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Ντέλετιτς.
Ήταν ένα παιχνίδι ανοιχτό από την αρχή της αναμέτρησης με τις δύο ομάδες να φτάνουν εύκολα στην αντίπαλη περιοχή,

Ο Σάντσες έχασε την πρώτη ευκαρία στο 10′ για τον Βόλο ενώ η Λαμία απάντησε με τον Ρόμανιτς στο 14′ και με δοκάρι του Αραμπούλι στο 21′. Ο άσσος της Λαμίας έχασε ακόμη μια ευκαιρία στο 33′ και το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου ο Βόλος άνοιξε το σκορ στο 51′ με σουτ του Δουβίκα στην κίνηση (1-0).
Άμεση ήταν η απάντηση της Λαμίας και το επόμενο λεπτό έφθασε στο γκολ της ισοφάρισης με τον Ντέλετιτς (1-1).
Στο 68′ ήρθε η αποβολή του Ντέλετιτς, κάτι όμως που εν τέλει δεν επηρέασε την εξέλιξη της αναμέτρησης που έμεινε στο 1-1.

Βόλος: Κλέιμαν, Φεράρι, Σάντσες, Μήτογλου, Γκρίλο (34′ Νίνης), Ριένστρα, Μπαρτόλο (67′ Ν. Μαρτίνες), Περέα (46′ Ντεντάκης), Μπαριέντος (84′ Κρητικός), Σάντος, Δουβίκας.

Λαμία: Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνες, Τζανδάρης (65′ Μπιάρνασον), Μπεχαράνο, Τιρόνε (46′ Καραμάνος), Ντέλετιτς, Ρόμανιτς (90′ Προβυδάκης), Αραμπούλι (65′ Μπα).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook