Η Μαρία Σάκκαρη έχασε με 6-3, 7-5 από την Γερμανίδα Τατιάνα Μαρία (No103) στον 3ο γύρο του Wimbledon και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά.

Αποκλεισμός σοκ για τη Μαρία Σάκκαρη στο Wimbledon.

Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 6-3, 7-5 από την Τατιάνα Μαρία (Νο103) στον 3ο γύρο του τουρνουά με την Γερμανίδα να συνεχίζει στους “16” για να παίξει με την Γέλενα Οσταπένκο.

Αυτή ήταν η 3η φορά για την 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια στον 3ο γύρο του Wimbledon και ούτε τώρα  κατάφερε να “σπάσει την κατάρα” και να μπει στον 4ο γύρο.

Η Μαρία Σάκκαρη είχε 30 αβίαστα λάθη και 28 winners και η αντίπαλος της μόλις 12 αβίαστα και 19 winner. Τα μπρέικ πόιντ ήταν 3/5 (Τατιάνα Μαρία) και 1/7.


Ο αγώνας

Στο 1ο σετ η Μαρία Σάκκαρη είχε 3 μπρέικ πόιντ στο 3ο γκέιμ αλλά η Τατιάνα Μαρία τα έσβησε και έφτασε στο 2-1 και εν συνεχεία στο 3-1. Η Ελληνίδα ισοφάρισε σε 3-3 αλλά η Γερμανίδα με μπρέικ έφτασε στο 5-3 και έκλεισε το σετ στο 6-3.

Η Μαρία Σάκκαρη είχε 13 αβίαστα λάθη και η αντίπαλος της μόλις 4 στο 1ο σετ.

Η Γερμανίδα έφτασε σε τριπλό μπρέικ πόιντ στο ξεκίνημα του 2ου σετ αλλά η Ελληνίδα τα έσβησε και με άσο έκλεισε το γκέιμ και προηγήθηκε με 1-0. Με την ψυχολογία στα ύψη η Σάκκαρη πέτυχε μπρέικ και έφτασε στο 2-0!

Με το σερβίς της πάει στο 3-1 και εν συνεχεία στο 4-1. Η Σάκκαρη είχε μπρέικ πόιντ στο 6ο γκέιμ αλλά το έσβησε η αντίπαλος της και μείωσε σε 4-2.

Η Γερμανίδα πήρε πίσω το μπρέικ (5-4) αλλά η Ελληνίδα έφτασε σε σετ πόιντ. Το έσβησε η Τατιάνα Μαρία και ισοφάρισε σε 5-5. Με νέο μπρέικ η Γερμανίδα πάει στο 6-5 και έκλεισε στο 7-5.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook