Το ΒΒC τρολάρει τον Στέφανο Τσιτσιπά για διάφορες ατάκες και αναρτήσεις του κατά καιρούς που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις όχι μόνον εντός της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό, όπως φαίνεται.

«Πυθαγόρας, Πλάτωνας, Σωκράτης… Τσιτσιπάς. Απλά ο τελευταίος σε μια μακρά σειρά Ελλήνων φιλοσόφων», γράφει το ΒΒC στον λογαριασμό του στο Facebook παραθέτοντας μια σειρά από φωτογραφίες με τα tweets του παγκοσμίως γνωστού Έλληνα τενίστα Στέφανου Τσιτσιπά.

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα το ΒΒC είχε πάρει συνέντευξη από τον Στέφανο Τσιτσιπά όπου μεταξύ άλλων περιέγραφε την καθιερωμένη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών του, λέγοντας πως τα χτενίζει για 20 λεπτά ενώ χρησιμοποιεί κάθε βράδυ λάδι και ρίγανη. Μετά το «πάρτι» που ακολούθησε στα social media, ο Έλληνας τενίστας επανήλθε στο θέμα, λέγοντας πως ήταν «τρολιά» προκειμένου να προβάλει τα ελληνικά προϊόντα.

Μερικά από τα tweeets του Τσιτσιπά   που παραθέτει το ΒΒC έγραφαν:

«Μια κυλιόμενη σκάλα και μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα είναι δύο πράγματα που μπορούν να σταματήσουν να λειτουργούν και να επιτύχουν τον αρχικό τους στόχο», «Τα αβοκάντο δεν είναι τόσο καλά όσο το γουακαμόλε», «Το να λες σε κάποιον ότι του πάνε τα γένια σημαίνει βασικά ότι δείχνει καλύτερος όσο λιγότερο βλέπεις το πρόσωπό του», είναι μερικά από τα κατά καιρούς «τιτιβίσματα» του Στέφανου Τσιτσιπά που συμπεριέλαβε το BBC στο ποστάρισμά του.

Δείτε αναλυτικά :

«Ο πρώτος άνθρωπος που έφαγε καβούρι, θα πρέπει να ήταν πραγματικά πάρα πολύ πεινασμένος για να φάει – χωρίς να του το επιβάλουν – μια τεράστια θαλάσσια αράχνη, η οποία φορά πανοπλία».

«Μια κυλιόμενη σκάλα και μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα είναι δύο πράγματα που μπορούν να σταματήσουν να λειτουργούν και να επιτύχουν τον αρχικό τους στόχο»,

«Το να λες σε κάποιον ότι είναι καλύτερος με γένια, είναι σαν να του λες βασικά, ότι δείχνει καλύτερος εάν δεν βλέπεις όλο το πρόσωπό του».

«Οι μελλοντικές γενιές που θα μελετήσουν ιστορία, θα πρέπει να μελετήσουν τα tweets».

«Η πραγματική ευτυχία είναι να γυρίζεις το μαξιλάρι σου από την κρύα πλευρά».

«Τα αβοκάντο δεν είναι τόσο καλά όσο το γουακαμόλε»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook