Λίγο μετά την κατάκτηση του 7ου Wimbledon και του 21ου Grand Slam τίτλου, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, αναφέρθηκε στον Νικ Κύργιο, την κόντρα που είχαν και το ραντεβού να πιούν ποτό.

«Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να παρηγορήσεις έναν ηττημένο σε τελικό. Είναι από τους καλύτερους του κόσμου όμως ο Νικ και του αξίζουν συγχαρητήρια. Σε σέβομαι πολύ γιατί είσαι ένα απίστευτο ταλέντο και είμαι σίγουρος ότι θα δούμε περισσότερα πράγματα στο μέλλον», είπε στην αρχή ο Νόβακ Τζόκοβιτς, που μίλησε και για το λόγο που είχαν ψυχρανθεί: «Και πρέπει να ξανασκεφτείς τη σχέση μας. Εχασε γιατί είπαμε ότι ο νικητής θα κεράσει. Ειλικρινά ελπίζω να είναι η έναρξη μιας υπέροχης σχέσης εκτός court. Αλλά ας αρχίσουμε με ένα ποτό» είπε ο 35χρονος Νόλε.

Και συνέχισε. «Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτόν τον τίτλο. Πάντα ήταν και θα είναι το πιο σημαντικό τουρνουά για μένα. Στην Σερβία έβλεπα τον Σάμπρας και ζητούσα από τον πατέρα μου να μου πάρει ρακέτα. Οι πρώτες μου εικόνες είναι από το Wimbledon. Σημαίνει πολλά για μένα κάθε φορά που το κατακτώ. Είναι τρομερό να κερδίζω 7 φορές εδώ. Το αφιερώνω στη γυναίκα μου και την κόρη μου που ήρθε σήμερα να με δει», κατέληξε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook