Ο αντιδήμαρχος Ζίτσας, 63 χρόνων, είναι ο άνθρωπος που έσερνε από την καρότσα του ημιφορτηγού του το γάϊδαρο, για περίπου 700 μέτρα, βασανίζοντας το ζώο στο δρόμο στο Γραμμένο Ιωαννίνων.

Ο 63χρονος αντιδήμαρχος της Ζίτσας, μετά την παρέμβαση των κατοίκων στο χωριό Γραμμένο Ιωαννίνων άφησε αιμόφυρτο στο δρόμο τελικά το γάϊδαρο, ενώ ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν κακοποίησε το ζώο και πως πρόκειται για ατύχημα.

Ο δρόμος πλημμύρισε από αίματα

Όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια κατοίκων του Γραμμένου οι οποίοι είδαν τον δρόμο στο χωριό τους να πλημμυρίζει από αίματα.

Τελικά μετά τη διάσταση που έλαβε το επεισόδιο οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 63χρονο αντιδήμαρχο συνέλαβαν στο σπίτι του και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Ζίτσας.


Σε εξέλιξη βρίσκεται προανάκριση για την υπόθεση, ωστόσο, ο ίδιος υποστηρίζει ότι ήταν ατύχημα και δεν είχε κακές προθέσεις για το ζώο του.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ

Μάλιστα ανέφερε στους αστυνομικούς πως έσερνε το άτυχο ζώο με το αυτοκίνητο του, χωρίς να το έχει αντιληφθεί.

Καταγγελία δημοτικής παράταξης

Με αφορμή το περιστατικό η δημοτική παράταξη «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» του δήμου Ζίτσας σε ανακοίνωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Δηλώνουμε συγκλονισμένοι από τις εικόνες ντροπής που είδαν το φως της δημοσιότητας χθες το απόγευμα και αφορούν την βάναυση συμπεριφορά Αντιδημάρχου του Δήμου Ζίτσας σε ζώο στην περιοχή των Γραμμενοχωρίων».

Η παράταξη απαιτεί «την περίθαλψη του ζώου από τις αρμόδιες υπηρεσίες και την πλήρη ενημέρωση για την τύχη του. Από το Δήμαρχο Ζίτσας κ. Μιχάλη Πλιάκο την άμεση αποπομπή του συγκεκριμένου αυτοδιοικητικού «ανθρώπου» από την θέση του Αντιδημάρχου Ζίτσας.

Από τα μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης και τoν κ. Δημάρχο την διαγραφή του από την Δημοτική τους ομάδα. Από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση να πράξει τα δέοντα για την αποπομπή του από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ζίτσας και βέβαια Από τη δικαιοσύνη την άμεση παρέμβαση».

Πηγή: epiruspost, epirusgate

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook