Η Μαρίνα Πατούλη ανακοίνωσε την απόφασή της να «κατέβει» στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφια δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης.

Στις προηγούμενες εκλογές η Μαρίνα Πατούλη εξελέγη δημοτική σύμβουλος του δήμου Αμαρουσίου. Ερωτηθείσα σχετικά από το protothema απάντησε: «Θα είμαι υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης. Όπως γνωρίζετε, ο Τάσος Μαυρίδης, επί 8 χρόνια Δήμαρχος, έχει ανακοινώσει ότι δεν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του. Οι καθημερινές συζητήσεις μου με δημότες, γυναίκες και άνδρες, αλλά και στελέχη της αυτοδιοίκησης, τόσο στην Πεύκη, όσο και στη Λυκόβρυση, αποτυπώνουν ένα πολύ ευνοϊκό κλίμα για μία υποψηφιότητα με όραμα και σχέδιο για το Δήμο μας, με γνώση και εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, αλλά και με διάθεση για πολλές και σημαντικές αλλαγές».

«Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά τη υποψηφιότητάς μου, ως πρώτης μεταξύ ίσων, σε μια ομάδα ανθρώπων που συνειδητοποιεί ότι ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή. Ότι πρέπει να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο βαθμό τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μας. Ότι πρέπει να επιλέξουμε έναν δρόμο βιώσιμης ανάπτυξης που διασφαλίζει τοπική ανάπτυξη, καλύτερη καθημερινότητα, καλύτερη ποιότητα ζωής για εμάς και τα παιδιά μας, είπε.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, η Μαρίνα Πατούλη δεν διεκδίκησε την υποψηφιότητα στο Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης, λόγω της σχέσης της με τον νυν Περιφερειάρχη, αν και κατάφερε να εκλεγεί δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αμαρουσίου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook