Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» θα συνεχίσει και αύριο την επέλαση της γι αυτό τα σχολεία σε περιοχές που πλήττονται ιδιαίτερα θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη κλειστά.

Από ώρα σε ώρα η Περιφέρεια Αττικής αποφασίζει για τα σχολεία που θα μείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» με το πιθανότερο αυτά να είναι στα Βόρεια και στα Ανατολικά της Αττικής.
Στην υπόλοιπη χώρα κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε:

Καλάβρυτα
Στον Δήμο Καλαβρύτων οι μαθητές θα κάνουν τηλεκπαίδευση και την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή και των κινδύνων που δημιουργούνται για τις μετακινήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών, προς και από τις σχολικές μονάδες.
Εύβοια
Κλειστά θα μείνουν τα σχολεία αύριο στους δήμους Διρφύων – Μεσσαπίων, Καρύστου, Λίμνης – Μαντουδίου – Αγίας Άννας, Ιστιαίας – Αιδηψού, Κύμης Αλιβερίου και Ερέτριας.

Ρέθυμνο
Τα σχολεία στο Όρος Ρεθύμνου δεν θα λειτουργήσουν, λόγω των καιρικών συνθηκών, καθώς το χιόνι στα χωριά ξεπερνά τους 40 πόντους.

Φλώρινα
Στη Φλώρινα τα σχολεία θα λειτουργήσουν αλλά θα ανοίξουν μία ώρα πιο αργά. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook