Ρένα Δούρου κατά Γιώργου Πατούλη για το Κέντρο Logistics

Η καταγγελία της Ρένας Δούρου για τον τρόπο διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής από τον Γιώργο Πατούλη με αφορμή την κατάσταση στο Κέντρο Logistics, όπου συγκεντρώνεται η βοήθεια με είδη ρουχισμού που προσφέρουν οι πολίτες για τους σεισμόπληκτους.


Τη διοίκηση του Γιώργου Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής, καταγγέλλει με ανάρτησή της στο Facebook η Ρένα Δούρου, η οποία τονίζει ότι «δεν υπάρχουν λόγια για την κατάντια της Διοίκησης Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής» και υπογραμμίζει ότι είναι «ντροπή».


Ειδικότερα, αυτό που προκάλεσε την αντίδραση της πρώην Περιφερειάρχη και το οποίο σημειώνει στην ανάρτησή της την οποία συνοδεύει από αντίστοιχες φωτογραφίες είναι η μετατροπή «σε σκουπιδότοπο» του Κέντρου Logistics, εκεί όπου συγεντρώνεται η βοήθεια των πολιτών στους σεισμόπληκτους και τους αδύνατους συμπολίτες.


«Ο διακεκριμένος φωτορεπόρτερ Giorgos Moutafis φέρνει στο φως το πως αντιλαμβάνεται η Διοίκηση Πατούλη την αλληλεγγύη προς τους σεισμόπληκτους: η βοήθεια των πολιτών πεταμένη στο δρόμο. Που είναι η υποδομή; Που είναι η φροντίδα; Πού είναι η οργάνωση; Στα σκουπίδια ελέω του κ. Πατούλη!», σημειώνει η κ. Δούρου και συνεχίζει: «Όμως αυτές οι εικόνες είναι και αδιάψευστος μάρτυρας της εγκατάλειψης της αναγνωρισμένης από το Συμβούλιο της Ευρώπης καλής πρακτικής που εμείς δημιουργήσαμε στην Περιφέρεια Αττικής το 2016 και βοήθησε από πρόσφυγες / μετανάστες ως χιλιάδες πολίτες στην Αττική και σε όλη τη χώρα. Η αλήθεια είναι ότι αλληλεγγύη, το Κέντρο Logistics δεν προσφέρονται για φωτογραφίες και δημόσιες σχέσεις στις οποίες αριστεύει ο κ. Πατούλης».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook