Το γύρο του διαδικτύου κάνει μια απίστευτη εικόνα που δείχνει νοσηλευτές στον Ωρωπό να πλένουν με λάστιχο σε πιλοτή πολυκατοικίας μια 70χρονη γυναίκα.

Πρόκειται για νοσηλευτές του Δημοτικού Ασθενοφόρου στον Ωρωπό Αττικής, οι οποίοι πλένουν ολόγυμνη μια 70χρονη γυναίκα με ψυχική ασθένεια στην πιλοτή πολυκατοικίας με το λάστιχο.

Η δημοσιοποίηση του περιστατικού, που παραπέμπει σε βασανιστήριο έχει προκαλέσει αντιδράσεις , ενώ παρενέβη και ο δήμαρχος Ωρωπού που διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Ο χρήστης που έκανε την καταγγελία μέσω Facebook συμπληρώνει ότι στη συνέχεια μετέφεραν την άρρωστη γυναίκα στον Ερυθρό Σταυρό

“Στη αρχή νόμιζα πως είναι φωτό απ’ το Άουσβιτς!!!!! Αλλά είναι δήμος Ωρωπου Αττικης. 70χρονη γυναίκα με ψυχιατρικά’ πλένεται στο γκαράζ για μη λερώσει το ασθενοφόρο,και μετά την μετέφεραν στην Αθήνα, ερυθρό Σταυρό ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ”, έγραψε στην ανάρτηση του ..

ΕΔΕ ζητά ο δήμαρχος Ωρωπού
Το θέμα πήρε γρήγορα διαστάσεις ταξιδεύοντας στο διαδίκτυο με πολύ μεγάλη ταχύτητα με τα οργισμένα μηνύματα να διαδέχονται το ένα το άλλο.
Ο δήμαρχος Ωρωπου καταδίκασε απερίφραστα το γεγονός και έδωσε άμεσα εντολή να απομακρυνθεί το συγκεκριμένο πλήρωμα και να διαταχθεί ΕΔΕ για να καταλογιστούν οι ευθύνες όπου υπάρχουν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook