Μεσολόγγι: Στη μάχη για τη θέση του δημάρχου δύο αδέρφια – Νυν δήμαρχος ο ένας (video)
Δύο αδέλφια είναι αντίπαλοι υποψήφιοι δήμαρχοι διεκδικώντας τον ίδιο δήμο!
Είναι ο Κώστας Λύρος, το μικρότερο παιδί της πολύτεκνης οικογένειας Λύρου. Είναι ο δήμαρχος της ιερής πόλης του Μεσολογγίου και θα είναι εκ νέου υποψήφιος, μαζί με τον αδερφό του.
Διεκδικούν τον ίδιο δήμο
Τα δύο αδέρφια θα κονταροχτυπηθούν για τη θέση του δημάρχου και η κόντρα θα είναι σκληρή τόσο ανάμεσά τους όσο ανάμεσα στους 11 συνολικά υποψήφιους δημάρχους.
Ο νυν δήμαρχος προβάλλει τον κόσμο που συστρατεύεται μαζί του.
«Συμπορεύομαι μαζί με τον δήμαρχο κ. Κώστα Λύρο, στον έντιμο και δημιουργικό αγώνα που έχει ξεκινήσει θέτοντας τις θεμελιώδεις βάσεις ανάπτυξης για τον τόπο μας», λένε συνεργάτες του.
Ο αδερφός του και πολιτικός του αντίπαλος «σφάζει» με το βαμβάκι λέγοντας πως ο τόπος δεν υποφέρει από καλές προθέσεις αλλά από αναποτελεσματικότητα.
«Σε παρακμή ο τόπος. Αιτία, η έλλειψη αποτελεσματικότητας στις φιλότιμες προσπάθειες».
Από την άλλη, ο νυν δήμαρχος θα υπεραμυνθεί του έργου του και θα ανακοινώσει νέες παιδικές χαρές παντού
Ο αδερφός και συνυποψήφιος ωστόσο, στο προεκλογικό του σποτ παρουσιάζει μία σειρά από έργα που, όπως λέει, έγιναν με τη συμμετοχή του, λέγοντας:
«Έχουμε ανάγκη από ανθρώπους με εμπειρία, όχι άλλους πειραματισμούς».
Η κόντρα των αδερφών μονοπωλεί το ενδιαφέρον στον δήμο, που 11 συνολικά υποψήφιοι διεκδικούν.
Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA
Ολες οι Ειδήσεις
- Γιώργος Λιάγκας: Σε νυχτερινό κέντρο γιόρτασαν τα γενέθλια της Μαρίας Αντωνά – Η τούρτα με τα κεράκια – Βίντεο
- Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μας δείχνει πως περνά τη μέρα της με τους γιούς της – Νέες φωτογραφίες
- Καιρός: Ισχυρή κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο, με βροχές, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους – Στο επίκεντρο η Αττική και άλλες 5 περιοχές – “Στη Θεσσαλία θα βρέχει για 24 ώρες”
- Μπέσσυ Αργυράκη – Λευτέρης Νικόλιζας: Η εξομολόγηση για την κρίση στον γάμο τους – «Άρχισε να κλαίει, να χτυπιέται»
- Η Αντωνία Καλλιμούκου πήρε πτυχίο Νομικής: Ευχαριστώ την Παναγιά και τον γλυκό Χριστό μου που με αξίωσαν
- Μητσοτάκης: Γνωρίζω τις δυσκολίες λόγω ακρίβειας, κανένα μέτρο ελάφρυνσης δεν αρκεί, μέχρι και δύο μισθούς αύξηση το χρόνο από τις φοροελαφρύνσεις
- Πάνος Καμμένος για Σαμαρά : «Αν κάνει κόμμα, θα κάνω κι εγώ, δεν θα επιτρέψω να κοροϊδέψει ξανά τον κόσμο» – Η Καρυστιανού μπορεί να βγει και πρώτη στις εκλογές (βίντεο)
- Μήνυση Κωνσταντοπούλου κατά Γεωργιάδη: Δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει και με μήνυσε 10 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα – «Προτείνω να κατέβετε υποψήφια της Καρυστιανού» (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook