Κρίσιμα θεωρούνται τα επόμενα 24ωρα για τον αντιδήμαρχο Καλλιθέας και δημοσιογράφο, Λάζαρο Λασκαρίδη, ο οποίος έπεσε από μπαλκόνι κτιρίου όταν υποχώρησε το κάγκελο στο οποίο στηρίχθηκε.

Τις πρώτες εικόνες από το σημείο που έπεσε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης φέρνει στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr.

Στις φωτογραφίες φαίνεται το κενό που έπεσε ο αντιδήμαρχος όταν, ενώ βρισκόταν στο ισόγειο δημοτικής βιβλιοθήκης της πόλης, υποχώρησε κάγκελο με αποτέλεσμα να βρεθεί στο υπόγειο, να τραυματιστεί στο κεφάλι και τον θώρακα να χειρουργηθεί και να διασωληνωθεί.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης μετά την πτώση μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γεννηματάς όπου υπεβλήθη με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί το αιμάτωμα που φέρει στο κεφάλι.

Οι θεράποντες ιατροί εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι τονίζοντας, ωστόσο, πως τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την πορεία της υγείας του.

Το ατύχημα έγινε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων βιβλιοθήκης προς τιμήν του αείμνηστου δημάρχου Θεόδωρου Ψαλιδόπουλου, στην οδό Ανδρομάχης, στην Καλλιθέα.

Κάποια στιγμή, ο Λάζαρος Λασκαρίδης βγήκε σε ένα μικρό μπαλκονάκι της βιβλιοθήκης προκειμένου να καπνίσει και, στηριζόμενος στο κάγκελο, αυτό υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει με την πλάτη στο έδαφος από ύψος 2,5-3 μέτρων.

Ο κ. Λασκαρίδης βρισκόταν από νωρίς στη βιβλιοθήκη και δεχόταν τις ευχές φίλων και συμπολιτών του καθώς χθες ήταν και τα γενέθλιά του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook