Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης υποβλήθηκε ήδη σε επέμβαση αφαίρεσης αιματώματος στο κεφάλι και παραμένει διασωληνωμένος στην Εντατική, ενώ έχει σοβαρά τραύματα στον θώρακα.

Δύσκολη μάχη για τη ζωή του δίνει ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας, Λάζαρος Λασκαρίδης, ο οποίος παραμένει διασωληνωμένος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, λόγω πτώσης από ύψος τριών μέτρων κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας.

Στο OPEN και την εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία» μίλησε ο δημοσιογράφος του kallitheaonline.gr, Μάνος Μεϊμαράκης και ανέφερε πως «ο Λάζαρος Λασκαρίδης είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, με τους γιατρούς να δίνουν λίγες ελπίδες».

Ήδη ο αντιδήμαρχος υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης αιματώματος στο κεφάλι και παραμένει διασωληνωμένος στην Εντατική. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει βρεθεί και δεύτερο αιμάτωμα, έχει ένα τραύμα στο πνεύμονα από σπασμένο πλευρό, ένα κάταγμα στον αυχένα και ένα στην σπονδυλική στήλη.

«Είναι τραγικά κακοσυντηρημένο» είπε για το κτίριο ο δημοσιογράφος. «Απέξω μπορεί να γυαλίζει, από πίσω ο χάρος είχε στήσει καρτέρι. Όταν πήγαινε κόσμος, η πόρτα κλείδωνε μην τυχόν και βρεθεί κάποιος εκεί και πέσει και σκοτωθεί» πρόσθεσε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook