Ο δήμαρχος που γράφει στίχους τραγουδιών
Ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης και α΄αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυριτζόγλου , εκτός από τα αυτοδιοικητικά του καθήκοντα , έχει και καλλιτεχνικές ευαισθησίες.
Πρόσφατα έγραψε τους στίχους του τραγουδιού «ζητιάνος» » που τραγουδάει ο Λεωνίδας Βελής σε μουσική Βασίλη Φυλλαρίδη.
Η αγάπη του να γράφει στίχους δεν είναι καινούργια, καθώς πρίν από χρόνια , το 2014 ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και νέος, τότε, πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, είχε μιλήσει για το κρυφό ταλέντο του στιχουργού.
Έκπληκτοι τότε οι συνάδελφοι του είχαν ζητήσει να ακούσουν το cd, αλλά καθώς δεν το είχε μαζί του , τους είπε να αναζητήσουν στο you tube τα «Τραγούδια του Δημάρχου».
Πηγή: aftodioikisi.gr
Ολες οι Ειδήσεις
- Προφυλακίστηκε ο Φιρινίδης της «Παιδικής Χαράς»: «Είχα εξάρτηση από το στοίχημα και μεγαλομανία, 600.000 με 650.000 ευρώ δεν αποδόθηκαν», ισχυρίστηκε (βίντεο)
- Μπαράζ απειλών για βόμβα σε πτήσεις στην Ευρώπη – Απειλητικές προειδοποιήσεις και για δύο πτήσεις της Aegean προς Μιλάνο και Βιέννη
- «Θέλω να πεθάνουν και αθώοι»: Οι εντολές του αρχηγού της αλβανικής μαφίας για τις επιθέσεις με χειροβομβίδες στην Αθήνα μέσα από τις φυλακές (βίντεο)
- Λατινοπούλου: Θα βγάλω πεζούς αστυνομικούς με λυκόσκυλα και μαλινουά για να καθαρίσουν τις γειτονιές από όσους κακώς έχουν άσυλο (βίντεο)
- Κομισιόν: Αυστηρά μηνύματα στην Τουρκία για τουρκολιβυκό μνημόνιο, casus belli και ηλεκτρική διασύνδεση – Καλεί την Άγκυρα να συμφωνήσει για προσφυγή στη Χάγη
- ΑΕΚ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3: Άγγιξε το όνειρο, αλλά ο Βαλβέρδε στο 92΄της έκοψε το χαμόγελο
- «Αν δεν είναι δική μου, δεν θα είναι κανενός»: Ηλικιωμένος στην Κολομβία σκότωσε με μαχαίρι 23χρονη γιατί τον απέρριψε ερωτικά – Σκληρό βίντεο
- Σάκης Τανιμανίδης: Οι φωτογραφίες μόνο με εσώρουχο – «Είπα να ακούσω το κοινό μου»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook