Πώς βρέθηκε νεκρός ο τέως Δήμαρχος Τυλίσου Σταύρος Χαλκιαδάκης - Τι προβληματίζει τις αρχές

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Τυλίσου αλλά και του Ηρακλείου Κρήτης, έπειτα από την είδηση του θανάτου του πρώην δήμαρχου Σταύρου Χαλκιαδάκη.

Σε σοκ βρίσκεται το Μαλεβίζι και ειδικά η Τύλισος από την ώρα που ο τέως δήμαρχος της Σταύρος Χαλκιαδάκης βρέθηκε νεκρός.

Όπως μεταδίδει το maleviziotis. gr σύμφωνα με άνθρωπο του οικείου περιβάλλοντος του τον Σταύρο Χαλκιαδάκη τον αναζητούσε από το πρωί η πρώην γυναίκα του χωρίς να τον βρίσκει.

Όταν πλέον απογοητεύτηκε ειδοποίησε συγγενικό πρόσωπο παρακαλώντας τον να πάει στο σπίτι του για να τον ψάξει.

Ο συγγενής έκανε αυτό που του ζητήθηκε, πήγε σπίτι και όταν μετά από επανειλημμένα χτυπήματα της πόρτας δεν έλαβε απάντηση σκάλωσε στο ύψος ενός παραθύρου και αντίκρισε, τραγικό θέαμα , τον Σταύρο Χαλκιαδάκη πεσμένο κατάχαμα.

Αμέσως ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την πρώην συζυγο του που όταν ήρθε κι άνοιξε την πόρτα αντίκρισαν τον Σταύρο Χαλκιαδάκη σε μια λίμνη αίματος και δίπλα του ένα κοντόκονο όπλο, γεγονός που εδειχνε αυτοχειρία και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με μαρτυρία στο maleviziotis.gr, άτομο από το οικείο περιβάλλον του πρώην δημάρχου αποκάλυψε πως εκείνος το προηγούμενο βράδυ είχε βρεθεί με έναν φίλο του και βρισκόταν σε καλή διάθεση, ενώ πρόσφατα είχε υποβληθεί σε εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων ήταν άριστα.

Ειδικότερα, η ιστοσελίδα μεταδίδει ότι ο 71χρονος το προηγούμενο βράδυ βρέθηκε με ένα φίλο του που αποκάλυψε πως βρισκόταν σε καλή διάθεση, καθώς επίσης και το ότι είχε κάνει πρόσφατα γενικές εξετάσεις που είχαν βγει άριστες, ενώ το τελευταίο διάστημα έγραφε και ένα βιβλίο αφιερωμένο στην Τύλισο.

Από την άλλη πάλι η ύπαρξη του όπλου σε συνδυασμό με το ότι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης στο σπίτι απομακρύνει την εγκληματική ενέργεια και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας.

Σε κάθε περίπτωση τα ακριβή αίτια θα δείξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας- νεκροτομής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook