Οι επίσημες ανακοινώσεις για τις υποψηφιότητες στο συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά θα ανακοινωθούν μέσα στην ερχόεμη εβδομάδα.

Ολοκληρώνεται τις ημέρες αυτές η κατάρτιση του συνδυασμού του Νίκου Χαρδαλιά «Αττική Μπροστά» και αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στη νέα εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο συνδυασμό εντάσσονται συμπολίτες μας με καταξιωμένες διαδρομές στον επαγγελματικό και κοινωνικό τους χώρο, με ισχυρή παρουσία από τον εμπορικό, τον ιατρικό, τον δικηγορικό, τον αθλητικό και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ενδεικτικά, στον Κεντρικό Τομέα έχουμε τις υποψηφιότητες της πρώην πρωταθλήτριας του beach volley Βάσως Καραντάσιου και του παλαίμαχου τερματοφύλακα Νίκου Σαργκάνη που ως γνωστόν, υπήρξε υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες εθνικές εκλογές. Εκεί θα βρούμε επίσης τον διακεκριμένο πλαστικό χειρουργό Γιάννη Λύρα, τον γνωστό δημοσιογράφο του αθλητικού ρεπορτάζ και πρώην Γ.Γ. του ΠΣΑΤ Γιάννη Δάρα.

Στο Νότιο Τομέα θα είναι η γνωστή σε όλους τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη, η νεαρή δικηγόρος Ίριδα Ζαφειροπούλου, κόρη του αείμνηστου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Στους υποψήφιους θα δούμε ακόμα τον Προεδρο του Ερασιτεχνη Πανιωνίου Άρη Μισαηλίδη, την δραστήρια στο χώρο των ατόμων με ειδικές ανάγκες Άννα Μπιθικώτση, κόρη του αείμνηστου Γρηγόρη Μπιθικώτση. Επίσης, στο Νότιο Τομέα θα δώσουν λάμψη στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά και οι ηθοποιοί Μαίρη Βιδάλη και Κώστας Σόμμερ. Σημαντική επίσης θα είναι η παρουσία του υποστράτηγου ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. και πρώην προϊσταμένου της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη.

Στον Πειραιά ξεχωρίζει η υποψηφιότητα της ιδιαίτερα δημοφιλούς Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Σταυρούλας Αντωνάκου, καθώς και του Παραολυμπιονίκη Νίκου Παπαγγελή και της επιχειρηματία Τζίνας Πολέμη.
Στα Νησιά δυναμικό παρών θα δώσει – σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γιάννης Βουτσινάς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook