Κοντά στην εκλογή του από την πρώτη Κυριακή φαίνεται να είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς σύμφωνα με δημοσκόπηση.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της ΝΔ συγκεντρώνει 42% ενώ ο Γιάννης Σγουρός ακολουθεί με 11% – Στην τρίτη θέση ο Γιώργος Ιωακειμίδης με 7%.

Η εφημερίδα «Τα Νέα» δημοσιεύει την πρώτη δημοσκόπηση της Metron Analysis για την μάχη της περιφέρειας, στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν τον Νίκο Χαρδαλιά να προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 42%.

Ακολουθεί ο Γιάννης Σγουρός με 11%, ο Γιώργος Ιωακειμίδης με 7%, η Μαριάνα Τσίχλη με 6%, ο Γιάννης Πρωτούλης με 4% και ο Φίλιππος Καμπούρης με 4%.

Ενδιαφέρον αποτελεί πως η γκρίζα ζώνη ανέρχεται στο 25% με εκείνους που ρίχνουν «άκυρο ή λευκό», και εκείνους που δεν έχουν αποφασίσει.

Τα σενάρια για τον δεύτερο γύρο
Ενδιαφέρον αποτελούν και τα σενάρια του Β’ γύρου για το πώς διαμορφώνεται η διαφορά μεταξύ των υποψηφίων.
Εάν στον δεύτερο γύρο περάσει ο Νίκος Χαρδαλιάς με τον Γιώργο Ιωακειμίδη εκτιμάται πως η πρόθεση είναι στο 51% υπέρ του Νίκου Χαρδαλιά έναντι 20% του Γιώργου Ιωακειμίδη.

Εάν στον δεύτερο γύρο περάσει ο Γιάννης Σγουρός με τον Νίκο Χαρδαλιά τότε εκτιμάται πως η πρόθεση είναι στο 47% υπέρ του Νίκου Χαρδαλιά και 25% υπέρ του Γιάννη Σγουρού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook