Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση πρόκειται για επιλογή που ταυτόχρονα στηρίζεται από υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, ώστε να μην αποκαλυφθούν οι συγκλίσεις τους με τη ΝΔ στην ίδια αντιλαϊκή πολιτική.

Ανακοίνωση για την ακύρωση της τηλεοπτικής συζήτησης των υποψηφίων Περιφερειαρχών Αττικής, εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση, σχολιάζοντας πως 13 ημέρες πριν τη διεξαγωγή των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτώβρη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η κυβερνητική απόφαση αυτές να πραγματοποιηθούν «στα βουβά».

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση πρόκειται για επιλογή που ταυτόχρονα στηρίζεται από υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, ώστε να μην αποκαλυφθούν οι συγκλίσεις τους με τη ΝΔ στην ίδια αντιλαϊκή πολιτική.
«Τελευταίο περιστατικό του σχεδιασμού αυτού αποτελεί η ακύρωση της συζήτησης των υποψηφίων περιφερειαρχών Αττικής, που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky.

Η συγκεκριμένη συζήτηση θα πραγματοποιούνταν με βάση τον κανονισμό που έχει θεσπίσει το ΕΣΡ και απαιτεί την παρουσία τουλάχιστον των 2/3 των υποψηφίων. Παρά την προσπάθεια του συγκεκριμένου τηλεοπτικού μέσου να οργανωθεί η συζήτηση με παρόντες όλους τους υποψηφίους περιφερειάρχες, αυτή υπονομεύτηκε ανοιχτά τόσο από τον εκλεκτό του Μεγάρου Μαξίμου κ. Χαρδαλιά, όσο και από τους εκλεκτούς του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, κ. Ιωακειμίδη και κ. Σγουρό αντίστοιχα, οι οποίοι έχουν ποικιλοτρόπως εξασφαλίσει τις εμφανίσεις τους σε σειρά ΜΜΕ.

Εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι οι συγκεκριμένοι κανόνες που τέθηκαν από το ΕΣΡ αξιοποιούνται ως άλλοθι για την εξυπηρέτηση του σχεδιασμού της κυβέρνησης, των συστημικών κομμάτων και υποψηφίων τους και άλλων επιτελείων, να μη διεξαχθεί ανοιχτή, δημόσια πολιτική αντιπαράθεση, ώστε ο λαός της Αττικής, και μέσω αυτών των συζητήσεων να ενημερωθεί, να μάθει και να κρίνει τις θέσεις όλων των υποψηφίων πριν τις εκλογές.

Η συγκεκριμένη στάση του κυβερνητικού υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής, όπως και των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, να αποτελέσει ένα ακόμα κριτήριο ψήφου για το λαό και τη νεολαία της Αττικής στις επερχόμενες Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook