Οι δημότες Παιανίας και Γλυκών Νερών εγκρίνουν το έργο του και τον επανεκλέγουν για να ολοκληρώσει το σχέδιο του για έναν καλύτερο δήμο.

Αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον Δήμο Παιανίας και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή διαφαίνεται ο νυν δήμαρχος Ισίδωρος Μάδης –σημειώνοντας μάλιστα διπλάσια ποσοστά από τον δεύτερο υποψήφιο – σύμφωνα με δημοσκόπηση που έγινε πρόσφατα στο δήμο ,από κορυφαία εταιρία δημοσκοπήσεων .

Στην κούρσα των εκλογών της άλλης Κυριακής 8 Οκτωβρίου ,κατέρχονται συνολικά πέντε υποψήφιοι διεκδικητές της δημαρχίας ,αλλά οι υπόλοιποι τέσσερεις κινούνται σε χαμηλά ποσοστά , οι δε τρεις από αυτούς σε μονοψήφια νούμερα .


Ο ένας μάλιστα συνδυασμός φαίνεται πως μάλλον θα δεν θα εκλέξει ούτε καν εκπρόσωπο στο δημοτικό συμβούλιο.Τα ποιοτικά αποτελέσματα της έρευνας, που είναι στην διάθεση του bigpost, δείχνουν οτι οι δημότες Παιανίας και Γλυκών Νερών εγκρίνουν το έργο της δημοτικής αρχής της πρώτης τετραετίας και θα επανεκλέξουν τον ικανό δήμαρχο για να εκπληρώσει τα σχέδια που ανέπτυξε μέσα από ένα καταρτισμένο και ολοκληρωμένο σχέδιο για την περίοδο 2024-2028 .

Ενα ρεαλιστικό πρόγραμμα που καλύπτει όλες τις προτεραιότητες ενός σύγχρονου δήμου (για έργα υποδομής,εξυπηρέτηση δημότη,πολιτική προστασία,αθλητισμό,καθαριότητα, πράσινο,κοινωνική αλλά και σχολική μέριμνα, πολιτισμό, τουρισμό, αδέσποτα και δεσποζόμενα και πολλές δράσεις για την νέα γενιά ) και δεσμεύεται να υλοποιήσει .


Ο Ισίδωρος Μάδης κατάφερε μέσα στην πλέον δύσκολη τετραετία – μισή επί της ουσίας ,λόγω της πανδημίας,των σοβαρών δυσλειτουργιών και προβλημάτων του εκλογικού νόμου, αλλά και της πρωτοφανούς ενεργειακής κρίσης – να ξεπεράσει τα περισσότερα εμπόδια υλοποιώντας δεκάδες έργα που είτε έχουν ήδη ολοκληρωθεί είτε είναι σε εξέλιξη . Παρόλα αυτά τα ανυπέρβλητα εμπόδια που κλήθηκε να αντιμετωπίσει ,οι δημότες τον κρίνουν πολύ θετικά και σύμφωνα με τα αποτελέσματα που εμφανίζει η δημοσκόπηση εκδηλώνουν μια μεγάλη ικανοποίση για το έργο του, που ξεπερνά το 60%. Σε αυτό προφανώς συνέβαλε και το γεγονός ότι οι χρηματοδοτήσεις που εξασφάλισε για τον Δήμο Παιανίας και τα Γλυκά Νερά, αγγίζουν το ποσόν ρεκόρ των 60.000.000 ευρώ!


Επιπρόσθετα, οι πολύ καλές σχέσεις του Ισίδωρου Μάδη με την Περιφέρεια Αττικής αλλά και το σύνολο των υπηρεσιών και υπουργείων που εμπλέκονται στις χρηματοδοτήσεις των έργων ,αποτελούν εχέγγυο για συνέχιση και επέκταση τους στην επόμενη θητεία του.

Ο ίδιος κρατά χαμηλούς τόνους και λίγες μέρες πριν από τις εκλογές υπηρετεί τον ρόλο του δημάρχου σε καθημερινή βάση έχοντας εμπιστευθεί την προεκλογική εκστρατεία στους πολύ άξιους, 106 υποψηφίους του. Για όσους δεν τον γνωρίζουν, πρόκειται για έναν δήμαρχο βαθύ γνώστη της δημόσιας διοίκησης,σκληρά εργαζόμενο νυχθημερόν, ο οποίος θήτευσε και στον ΟΚΑΑ την περίοδο που η αγορά του Ρέντη μεταμορφώθηκε εκ βάθρων…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook