Ο πολίτης που έβρισε το δήμαρχο Βόλου και «έφαγε» χαστούκι συναντήθηκε με τον Αχιλλέα Μπέο και έδωσαν τα χέρια!

Πρόκειται για έναν 26χρονο πολίτη, που μετά το επεισόδιο πήγε στο γραφείο του Αχιλλέα Μπέου και αφού συζήτησαν και δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις ζήτησε συγνώμη.

«Η πρόθεσή μου δεν ήταν ούτε να πας αυτόφωρο, ούτε να σου ρίξω χαστούκι», του είπε ο Αχιλλέας Μπέος

Ο δήμαρχος Βόλου μάλιστα, λίγο αργότερα ανέβασε και βίντεο στο Facebook από την κουβέντα που είχε με τον νεαρό στο γραφείο του. «Το αίμα σου κυλάει, αλλά κι εγώ είμαι δήμαρχος, 64 ετών και πατέρας πέντε παιδιών. Και σε ρωτάω τώρα που έχεις ηρεμήσει… Η πρόθεσή μου δεν ήταν ούτε να πας αυτώφορο, ούτε να σου ρίξω χαστούκι. Αλλά όταν θα φτάσεις την ηλικία μου και έρθει κάποιος νεότερος και σου πει άντε γ… κι όλα αυτά, θα δεις πως θα αντιδράσεις. Και από τη στιγμή που γι αυτό που κάνω, δεν έχω συμφέρον. Το κάνω για σας», είπε στον πολίτη.
Σε εκείνο το σημείο ο νεαρός απολογήθηκε και ο Αχιλλέας Μπέος του είπε: «Ναι αλλά δεν είναι τρόπος αυτός», ενώ τον ρώτησε πόσο ετών είναι για να πάρει την απάντηση «26». Τότε ο δήμαρχος Βόλου του έδωσε το χέρι του και του είπε: «Έχεις δικαίωμα να κάνεις κι άλλα λάθη αλλά είναι σημαντικό που το αναγνωρίζεις».

Τότε ο 26χρονος του ζήτησε συγγνώμη, με τον Αχιλλέα Μπέο να λέει: «Δεν θέλω συγγνώμη, δεν είμαι παππάς για να σε συγχωρέσω. Είσαι και καλό παιδί. Ήρθα εκεί να μαζέψω τους κορμούς και να φτιάξω τον δρόμο να περνάνε οι άνθρωποι. Τελείωσε… Καλή συνέχεια…».

Στην ανάρτηση που συνοδεύει το βίντεο, ο Αχιλλέας Μπέος γράφει: «Όπως έγραψα και πριν ζούμε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις, όπου η ένταση και ο εκνευρισμός από όλους περισσεύουν. Κι όταν όλοι ηρεμούμε και βλέπουμε ψύχραιμα τα πράγματα όλα αποκαθίστανται. Έτσι πριν από λίγο με χαρά είδα στο γραφείο μου τον νεαρό συμπολίτη μου με τον οποίο είχα ένα επεισόδιο στην Άλλη Μεριά να έρχεται να ζητήσει συγγνώμη.

Ως πατέρας και ως Δήμαρχος φυσικά και τον δέχθηκα, συζητήσαμε και λύσαμε την παρεξήγηση. Μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά όπως του είπα δεν είμαι παπάς να συγχωρώ και γι αυτό δεν χρειάζεται συγγνώμη. Κατανόηση και συνεργασία ζητώ από όλους».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook