Κατηρτισμένοι επιστήμονες και άφθαρτες υγιείς δυνάμεις πλαισιώνουν τον υποψήφιο δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Ανδρέα Βασιλόπουλο

Ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, o Ανδρέας Βασιλόπουλος ,ο οποίος γνωρίζει καλά από διοίκηση, οικονομικά και διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού πλαισιωμένος από μιά δυναμική ομάδα επιστημόνων και ανθρώπων που γνωρίζουν καλά τα προβλήματα του τόπου τους ,διεκδικούν με αξιώσεις την δημαρχία ενός πολύ ,μα πολύ ταλαιπωρημένου δήμου.

Ο έμπειρος καθηγητής γεωοπληροφορικής, μέσα από τη συνεργασία του με δεκάδες δήμους, έχει αποκτήσει τεράστια εμπειρία, την οποία μπορεί και θέλει να την αξιοποιήσει για τη Ραφήνα και το Πικέρμι, έχοντας καταρτίσει- μαζί με την εξαιρετική τεχνοκρατική ομάδα της παράταξης του ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ -ένα πλήρες πρόγραμμα για να αλλάξει επιτέλους ρότα ο δήμος. Ενας δήμος που δεν έχει μπορέσει εδώ και πολλά χρόνια να παρουσιάσει λύση ούτε για το μείζον θέμα του λιμανιού ταλαιπωρώντας τόσο τους δημότες του όσο και τους εκατοντάδες χιλιάδες ταξιδιώτες.

Στο Δήμο λοιπόν Ραφήνας Πικερμίου, έναν τόπο’’ παγκόσμιας μαρτυρικής αναφοράς ‘’, μετά τη φονική πυρκαγιά του 2018 στο Μάτι με τους 104 νεκρούς (επίσημα), πολλοί θεωρούν πως ξημερώνει πιά μια νέα μέρα αφού ο Συνδυασμός Δύναμη Ανάπτυξης με υπ. Δήμαρχο τον Ανδρέα Βασιλόπουλο, συσπειρώνει άφθαρτες υγιείς δυνάμεις ύψιστου επιστημονικού δυναμικού με περίσσευμα, ψυχή και εμπειρία στο επιχειρείν, με παγκόσμια δράση ώστε να οδηγήσει την Ανατολική Αττική σε επίπεδο που να μπορεί να στηρίξει ολόκληρη την Αττική και να ξεπεράσει προβλήματα του βαρέως μητροπολιτικού οικιστικού ιστού της Αθήνας .

Με πρωτοποριακό πρόγραμμα που υποστηρίζει την Νησιωτικότητα όλου του Αιγαίου πελάγους, όσο ο Δήμος του λιμανιού αναφοράς στη Ραφήνα θα εκσυγχρονίζεται, θα παρέχει τεχνογνωσία, δικτύωση και (proactive) δοκιμασμένες λύσεις σε παγκόσμιο επίπεδο ,σύμφωνα με τον σχεδιασμό της ομάδας του Ανδρέα Βασιλόπουλου.


Ένας πρωτοποριακός προγραμματικός σχεδιασμός που δίνει ιδιαίτερη έμφαση και :

• στην Αειφόρο ανάπτυξη (π.χ. ο μόνος εναπομένων ποταμός της Αττικής που θα εκβάλλει στο Δέλτα – μοναδικό Υδάτινο πάρκο στον κόλπο της Ραφήνας),

• στην προσαρμογή στην κλιματική κρίση θέτοντας στην υπηρεσία όλης της Ελλάδας τις παγκόσμιες βέλτιστες πρακτικές,

• στην εκτίμηση (valorisation) του πολιτιστικού & φυσικού περιβάλλοντος για ν’ αποδοθεί στην ανθρωπότητα ,π.χ Πικέρμιον ως «Ακρόπολη» της παγκόσμιας Παλαιοντολογίας, η μόνιμη χωροθέτηση της παγκόσμιας Μαραθώνιας Διαδρομής για να προσφερθεί στην οικουμένη,

• σε μία δια-δικτυωμένη θερμοκοιτίδα για τη νεοφυή καινοτόμο επιχειρηματικότητα για ντόπιους, Έλληνες και ξένους,

• σε μία Ραφήνα ως προορισμός κι όχι απλό πέρασμα ασφυξίας για περίπου 2εκ διερχομένους από το λιμάνι ετησίως , με του κατοίκους που δήμου να ασφυκτιούν και στενάζουν.

• σε νέες πηγές και χρήση καθαρής ενέργειας, προσιτής, για τους ασθενέστερους πρώτα!

• Στην ενεργή συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά δίκτυα αριστείας με στόχο πρόσβαση στη γνώση που μπαίνει στην πράξη άμεσα ,καθώς και σε άλλες καινοτόμες ιδέες και προτάσεις που αποτελούν μέρος του προγράμματος πρότασης της Δύναμης Ανάπτυξης.

Αυτά είναι η βάση του σχεδιασμού, ώστε να προσελκυθεί ευφυία, εμπειρία, ψυχή, αγάπη για τον συνάνθρωπο κι επόμενες πρωτοβουλίες από ντόπιους κι επισκέπτες πολίτες, της Ελληνικής διασποράς και της πολυπολιτισμικής ομογένειας,οδηγώντας σε δράσεις που θα υποστηρίζονται από την Δημοτική Αρχή και την κοινωνία ευρύτερα, για το καλό όλων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook