Προβάδισμα καταγράφει στο δήμο Αθηναίων ο Κώστας Μπακογιάννης, με δεύτερο τον ο Χρυσόστομο Δούκα και τρίτο τον ο Κώστα Ζαχαριάδη

Στο δήμο Πειραιώς προηγείται ο Γιάννης Μώραλης , ενώ πιθανότατη διαγράφεται και η επανεκλογή του Κώστα Πελετίδη στην Πάτρα

Μεγάλο προβάδισμα έχει επίσης ο Ανδρέας Παχατουρίδης στο δήμο Περιστερίου και ο Αχιλλέας Μπέος στον Βόλο.
Θριαμβευτική επανεκλογή από τον α’ γύρο εξασφαλίζουν τουλάχιστον 10 δήμαρχοι του λεκανοπεδίου Αττικής, με ποσοστά από περίπου 70% έως και σχεδόν 85%.

Ο Ανδρέας Παχατουρίδης επανεκλέγεται δήμαρχος Περιστερίου για έκτη συνεχόμενη θητεία. Για τρίτη φορά επανεκλέγονται οι Γιώργος Παπανικολάου στη Γλυφάδα, Γιάννης Μώραλης στον Πειραιά, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Γιάννης Κωνσταντάτος στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, Χρήστος Παππούς στη Φυλή, Γιώργος Μαρκόπουλος στο Γαλάτσι και Ανδρέας Κονδύλης στον Άλιμο.

Για δεύτερη φορά επανεκλέγονται άνετα ο Σπύρος Βρεττός ως δήμαρχος Αχαρνών και ο Γιώργος Τσίρμπας στον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

Άνετη επικράτηση, τέλος, φαίνεται να δίνουν οι εκλογείς του Δήμου Κηφισιάς στον Βασίλη Ξυπολυτά, ο οποίος εκλέγεται δήμαρχος για πρώτη φορά.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα για τις δημοτικές εκλογές

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook