Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Σε θετικό κλίμα η συνάντηση Δούκα με Ζαχαριάδη – «Εφικτή η ανατροπή»
Στοίχημα για την «Ανοιχτή πόλη» να υπάρξει πολιτική και προγραμματική συμφωνία με την παράταξη «Αθήνα Τώρα», Τα τρία ζητήματα στα οποία υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο συνδυασμών που θα ένώσουν τις δυνάμεις τους στο β γύρο των αυτοδικοικητικών εκλογών για το δήμο Αθηναίων.
«Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να ηττηθεί η σημερινή διοίκηση Μπακογιάννη που έχει αποτύχει στη διαχείριση των μεγάλων προβλημάτων της πόλης και η Αθήνα να μπορέσει να γυρίσει σελίδα» τόνισε ο Κώστας Ζαχαριάδης σε δήλωσή του μετά την συνάντηση με τον Χάρη Δούκα.
«Για την «Ανοιχτή Πόλη» είναι μεγάλο στοίχημα να υπάρξει μία πολιτική και προγραμματική συμφωνία με την «Αθήνα Τώρα» και με βάση αυτό, είχαμε συνάντηση πάνω σε τρεις πυλώνες: Ζήτημα ενέργειας, ζήτημα προστασίας της κατοικίας και της ανάσχεσης του real estate και τρίτον έθεσα το ζήτημα μετεγκατάστασης του διοικητικού κέντρου της Πόλης στην ΠΥΡΚΑΛ» πρόσθεσε ο Κώστας Ζαχαριάδης.

«Οι απόψεις μας είναι κοντινές. Για να γίνει πολιτική ανατροπή δεν αρκεί να αθροίσουμε δυνάμεις, αλλά να ξυπνήσουμε τον κόσμο που απείχε την Κυριακή. Η κινητοποίηση της αποχής μπορεί να δώσει άλλο αποτέλεσμα, για το καλό της Αθήνας» σημείωσε με έμφαση ο Κώστας Ζαχαριάδης.
Ολες οι Ειδήσεις
- Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι καταγγελίες για την ιδιωτική κλινική – «Παρέλαβα τη μητέρα μου σε κώμα» – «12.000 ευρώ για 3-4 συνεδρίες»
- Μητσοτάκης: Ανακοινώνει αυξημένη επιδότηση για το diesel κίνησης με έκπτωση 20 λεπτών στην αντλία – Τι θα γίνει για το πετρέλαιο θέρμανσης
- Αθηνά Οικονομάκου: Στο Μόναχο και στο φεστιβάλ «Oktoberfest χορεύει και απολαμβάνει την μπύρα της (φωτογραφίες& βίντεο)
- Η Δούκισσα Νομικού περπάτησε σε πασαρέλα στο Παρίσι με την Κένταλ Τζένερ και την Κάρα Ντελεβίν: Ήταν δύσκολο να αφήσω τα παιδιά μου (βίντεο)
- Κατερίνα Λιόλιου για τον σύντροφό της: Προς το παρόν δεν είναι στα σχέδιά μας ο γάμος, μακάρι στο μέλλον να με αξιώσει ο Θεός να κάνω παιδιά (βίντεο)
- Ιωάννα Τούνη: Η απάντηση της για το προσωρινό κλείσιμο του μαγαζιού της στο Παρίσι
- Άκης Πετρετζίκης: Έκλεισα τα μαγαζιά, ενώ ήταν κερδοφόρα, γιατί έπρεπε να μαζευτώ οπωσδήποτε σπίτι μου (βίντεο)
- Άνω Λιόσια: Ρομά γονέας έδειρε τη διευθύντρια του νηπιαγωγείου που φώναζε στα παιδάκια – Η στιγμή του ξυλοδαρμού σε βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook