Ο Κώστας Μπακογιάννης τόνισε ότι η ευθύνη της ήττας είναι προσωπική και βαρύνει τον ίδιον , ενώ όπως είπε τηλεφώνησε και συνεχάρη τον Χάρη Δούκα για τη νίκη του.

Ανατροπή υπέρ του Χάρη Δούκα σημειώνεται στο Δήμο Αθηναίων, αφού με καταμετρημένο το 81,5% εκλέγεται με περίπου 55,9% έναντι 44,07 % του Κώστα Μπακογιάννη.

Πριν από λίγο ο Κώστας Μπακογιάννης συνεχάρη τον Χάρη Δούκα για τη νίκη του. Όπως είπε «επικοινώνησα με τον εκλεγμένο δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα και του έδωσα τα θερμά μου συγχαρητήρια για την μεγάλη του νίκη. Η ευθύνη του αποτελέσματος βαραίνει αποκλειστικά εμένα».

«Φεύγω από το δημαρχείο με το κεφάλι ψηλά» – Παραδοχή ήττας από τον Μπακογιάννη

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Μπακογιάννη

Εμφανώς συγκινημένος ανέλαβε την ευθύνη της ήττας του στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ο Κώστας Μπακογιάννης.

“Πριν από λίγο επικοινώνησα με τον εκλεγμένο δήμαρχο Αθηναίων, κ. Χάρη Δούκα για να τον συγχαρώ για τη μεγάλη του νίκη. Είχα την ευκαιρία να τον ευχαριστήσω για τον πολύ καλό, ουσιαστικό προεκλογικό μας αγώνα και για να τον διαβεβαιώσω ότι είμαστε η ομάδα μου και εγώ στην απόλυτη διάθεσή του ώστε να οργανώσουμε μια σοβαρή μετάβαση” τόνισε ο κ. Μπακογιάννης μετά τα πρώτα αποτελέσματα.

Ευχαρίστησε όλη την ομάδα του και μίλησε για έναν καταπληκτικό αγώνα. «Η ευθύνη του αποτελέσματος βαραίνει εμένα», τόνισε και πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ γιατί μου δώσατε μια ευκαιρία ζωής και μου επιτρέψατε να σας υπηρετήσω».

«Φεύγω από τη δημαρχείο όπως μπήκα: με το κεφάλι ψηλά» κατέληξε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook