Η νέα δήμαρχος Ζωγράφου έλαβε το 54,43% και κέρδισε τον συνυποψήφιο της με 10 μονάδες διαφορά. Ποιο είναι το «μυστικό» της ανατροπής

Πανηγυρική νίκη με ανατροπή σημείωσε η Τίνα Καφατσάκη στον δήμο Ζωγράφου καθώς απέσπασε το 54,43% των ψήφων στον σημερινό δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Συγκεκριμένα, η νέα δήμαρχος Ζωγράφου αν και στον πρώτο γύρο ήρθε δεύτερη αποσπώντας το 27,99%, πίσω από τον υποστηριζόμενο από τη ΝΔ, Βασίλη Θώδα (37,8%), σήμερα έλαβε 8414 ψήφους και 54,43%.

Ο Βασίλης Θώδας απέσπασε τελικά το 45,57% (7.043 ψήφους).

Μιλώντας στον ρ/σ στο Κόκκινο 105,5, η κα Καφατσάκη τόνισε ότι το σημείο κλειδί για τη μεγάλη ανατροπή στον δήμο Ζωγράφου ήταν η ευρύτατη συνεργασία πολλών παρατάξεων. «Ενωθήκαμε και συνεργαστήκαμε με έναν κοινό στόχο».

«Στον δεύτερο γύρο μας υποστήριξαν και άνθρωποι από τις παρατάξεις που δεν περάσαν στο β’ γύρο γιατί κατάλαβαν ότι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Να κάνουμε τα λόγια έργα»

Ως προς τον πρώτο πράγμα που πρέπει να ασχοληθεί στον δήμο Ζωγράφου η Τίνα  Καφατσάκη δήλωσε ότι είναι «το πράσινο, οι ελεύθεροι χώροι και η καθαριότητα». Παράλληλα τόνισε ότι ο απερχόμενος δήμαρχος έχασε χρήματα που είχε εξασφαλίσει η ίδια ως επικεφαλής του δήμου την προηγούμενη περίοδο.

«Καταφέραμε να υπερβούμε τις όποιες αντιπαραθέσεις του παρελθόντος και να έχουμε έναν κοινό σκοπό» τόνισε καταλήγοντας η ίδια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook