Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου τιμήθηκε μαζί με άλλους έξι δήμους από ολόκληρη την Ελλάδα.

Από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων βραβεύτηκε ο Δήμος Δίου-Ολύμπου για την υποβολή μελέτης, που κρίθηκε άριστη, με βαθμό 95%, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου και του Γενικού Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών, Δημήτρη Παπαγιαννίδη.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο των εργασιών της 14ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2022. Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου τιμήθηκε μαζί με άλλους έξι δήμους από ολόκληρη την Ελλάδα.

Πρόκειται για τη βράβευση που αφορά στην πρόταση που κατέθεσε ο Δήμος Δίου-Ολύμπου στη Δράση 4.3.4. για τη βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2022, για ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων στις Δημοτικές Κοινότητες Λεπτοκαρυάς, Παντελεήμονα και Σκοτίνας, ύψους 1.000.000 ευρώ, που υλοποιούνται την τρέχουσα περίοδο.

Ο Δήμαρχος Βαγγέλης Γερολιόλιος παρέλαβε το βραβείο από τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρο Κελέτση. Ο κ. Γερολιόλιος ευχαρίστησε το Υπουργείο για την τιμητική αυτή διάκριση, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για την “επιβράβευση της σκληρής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται από όλους, υπηρεσίες και αιρετούς του Δήμου Δίου-Ολύμπου. Για μας αυτό αποτελεί εφαλτήριο για επόμενες δράσεις και πιο πολλές χρηματοδοτήσεις. Συνεχίζουμε και στη νέα δημοτική περίοδο, με μεγαλύτερη ένταση, ώστε να κατακτήσουμε ψηλότερους στόχους“.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook