Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου για τη συνάντηση του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Βόλο

Ο δήμαρχος Βόλου συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας με την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας έξω από το δικαστικό Μέγαρο της πόλης όπου βρισκόταν για δίκη με μηνυτές συμβούλους της δημοτικής του παράταξης.
Όπως έγραψε ο ίδιος σε ανάρτηση του, η Ζωή Κωνσταντοπούλου καθώς τον προσπερνούσε, τον χαιρέτησε λέγοντάς του «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;».
Με αφορμή τη φράση αυτή ο δήμαρχος Βόλου, έκανε μια ανάρτηση στα social media στην οποία αναφέρει:

«Μετά και το πρωϊνό περιστατικό στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου, όπου διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, προβληματίζομαι ακόμα περισσότερο προς τι η ανεξήγητη εμμονή, πραγματικό «κόλλημα», που η εν λόγω έχει με το πρόσωπό μου. Η προσφώνησή της την ώρα που με προσπερνούσε «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;» δεν μπορεί παρά να ερμηνευτεί με δύο τρόπους.

Ο ένας ως «πείραγμα», αν και η ίδια εμφανώς στερείται, μεταξύ πολλών άλλων, και χιούμορ. Και ο άλλος ως σεξουαλική παρενόχληση, που δεν θέλω να το πιστέψω. Kυρίως λόγω της αυτοεκτίμησης που έχω. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια ιδιαίτερη προτίμησή της σε μένα, ανεξήγητη καθώς ούτε τη γνωρίζω, ούτε την έχω συναντήσει, ούτε έχω μιλήσει ποτέ μαζί της. Αυτή την τύχη, ομολογώ, την είχα… Εν τέλει καταλήγω ότι ίσως πρόκειται για μανία προβολής, ιδιαίτερα μάλιστα εν όψει ευρωεκλογών».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου βρέθηκε στα δικαστήρια του Βόλου σήμερα καθώς ήταν συνήγορος υπεράσπισης στην δίκη των Θωμά Κλημόπουλου και Αρ. Φραγκουδάκη μετά από μήνυση δημοτικών συμβούλων της παράταξης Μπέου, για επεισόδια σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το 2017
Κατά τη διάρκεια της δίκης οι τόνοι ανέβηκαν και επικράτησε ένταση καθώς ο Ζωή Κωνσταντοπούλου, επιτέθηκε στην πρόεδρο του δικαστηρίου λέγοντας μεταξύ άλλων πως λειτουργεί «υπέρ του Μπέου», ενώ κατέθεσε μήνυση εις βάρος της, αλλά και απανωτά αιτήματα εξαίρεσής της από την υπόθεση, τα οποία απορρίφθηκαν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook