O αντιδήμαρχος Νίκαιας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο με αίματα στο πρόσωπο για τις πρώτες βοήθειες

Λίγες ώρες μετά την επίθεση του πρώην βουλευτη των Σπαρτιατών Κωνσταντίνου Φλώρου στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου στη Βουλή ένα παρόμοιο περιστατικό βίας , από το χώρο της αυτοδιοίκησης έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Κώστας Παπαδόπουλος, έξω από το Ειρηνοδικειο Νίκαιας, δημοτικός σύμβουλος επιτέθηκε στον αντιδήμαρχο υποδομών και τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Νίκαιας, Ελευθέριο Χατζηπαυλίδη, χτυπώντας τον στο πρόσωπο.

Ο αντιδήμαρχος μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο με αίματα στο πρόσωπο για τις πρώτες βοήθειες. Οι δύο άνδρες ανήκουν σε αντίπαλες δημοτικές παρατάξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., όλα συνέβησαν περίπου στις 10.30 όταν, για άγνωστο λόγο, ένας δημοτικός σύμβουλος επιτέθηκε στον αντιδήμαρχο και τον χτύπησε στο κεφάλι, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το χτύπημα έγινε με κουτουλιά.

Το επεισόδιο σημειώθηκε ενώ ήταν σε εξέλιξη στο Ειρηνοδικείο υπόθεση του δήμου στην οποία έδωσε το «παρών» ο αντίδημαρχος Υποδομών και Τεχνικών Υπηρεσιών και ο δημοτικός σύμβουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δημοτικός σύμβουλος αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση μετά το επεισόδιο, πριν να φτάσουν στο σημείο άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, δεν εχει εντοπιστεί και αναζητείται

«Μού έσπασε τη μύτη» – Ο αντιδήμαρχος περιγράφει την επίθεση από τον δημοτικό σύμβουλο
«Έπαθα διάσειση» λέει στο protothema.gr ο Λευτέρης Χατζηπαυλίδης για όσα συνέβησαν στο Ειρηνοδικείο –
«Μου έριξε κουτουλιά και μου έσπασε τη μύτη με αποτέλεσμα να τρέξει αίμα και να πάθω διάσειση. Πήγα στο νοσοκομείο και περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων» είπε ο κ. Χατζηπαυλίδης ο οποίος προσπαθεί να συνέλθει από το δυνατό και ξαφνικό χτύπημα που δέχτηκε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook