Χάρης Δούκας: Ρεβεγιόν στο Σύνταγμα ή στο Πεδίον του Άρεως;
Αυτή τη Πρωτοχρονιά οι Αθηναίοι βρίσκονται σε… μεγάλο δίλημμα σχετικά με το πού θα υποδεχτούν το νέο έτος. Σύνταγμα ή Πεδίον του Άρεως;
Ως είθισται η Πρωτοχρονιά στην Αθήνα γιορτάζεται με την κεντρική εκδήλωση στο Σύνταγμα, που οργανώνεται από τον Δήμο. Φέτος όμως φαίνεται ότι το σκηνικό αλλάζει με δύο ταυτόχρονες εκδηλώσεις, καθώς και η Περιφέρεια Αττικής έχει εορταστική εκδήλωση στο Πεδίον του Άρεως, την ώρα που ο Δήμαρχος Αθηναίων θα υποδέχεται το 2025 στο Σύνταγμα.
Σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας
Αυτή τη Πρωτοχρονιά οι Αθηναίοι βρίσκονται σε… μεγάλο δίλημμα σχετικά με το πού θα υποδεχτούν το νέο έτος. Σύνταγμα ή Πεδίον του Άρεως;
«Ήταν υπερβολή οι δύο αντίστροφες μετρήσεις. Άκουσα από τον Νίκο Χαρδαλιά ότι θα συνδεθεί από το Πεδίον του Άρεως με οθόνη στο Σύνταγμα που θα γίνει η παραδοσιακή αντίστροφη μέτρηση. Από το ’90 και μετά μία είναι η αντίστροφη μέτρηση, να τηρούμε τα έθιμα. (Οι εκδηλώσεις σε Σύνταγμα και Πεδίον του Άρεως) είναι έντεχνο και ποπ. Είπα του Νίκου ότι είναι περισσότερο… αφτεράδικο».
Υπενθυμίζεται πως ο δήμος Αθηναίων διοργανώνει ρεβεγιόν στο Σύνταγμα με τους Φοίβο Δεληβοριά, Νατάσσα Μποφίλιου, Θανάση Αλευρά και Μάρθα Φριντζήλα, ενώ η Περιφέρεια Αττικής μεταφέρει το πρωτοχρονιάτικο πάρτυ στο Πεδίον του Άρεως με τον Χρήστο Μάστορα και τις MELISSES.
Για το μπαρ στη λεωφόρο Βουλιαγμένης
Στη συνέχεια ο δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε στην αναστολή της απόφασης για το κλείσιμο του κλαμπ στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, όπου δεκάδες μαθητές κατέληξαν στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ.
«Στις 30 Οκτωβρίου η ΕΛ.ΑΣ. είδε ότι το κατάστημα έδινε αλκοόλ σε ανήλικους. Η βασική τεκμηρίωση ήταν για να υπάρξει οριστικό κλείσιμο η άδεια που είχε δοθεί σε τρίτο πρόσωπο. Αν το κλείναμε μόνο για το αλκοόλ, θα ήταν μόνο για 60 ημέρες, άρα 1η Ιανουαρίου θα άνοιξε ξανά», είπε και συνέχισε:
«Ο νόμος δίνει τη δυνατότητα για ασφαλιστικά μέτρα. Τα ασφαλιστικά μέτρα έγιναν στις 44 ημέρες. Εκεί δεν κρίνεται η ουσία, αλλά η οικονομική ζημία».
Ο κ. Δούκας τόνισε πως η δημοτική αστυνομία θα πραγματοποιήσει εντατικούς ελέγχους και όπου εντοπίζεται παρανομία, ο δήμος Αθηναίων θα εξαντλήσει τις νομικές του δυνατότητες.
Ολες οι Ειδήσεις
- Μητσοτάκης: Αναβαθμίζουμε τις συγκοινωνίες με νέους συρμούς, νέα λεωφορεία και νέες προσλήψεις προσωπικού
- Survivor: Ο Σταύρος Φλώρος είναι ο μεγάλος νικητής – Του δόθηκε το έπαθλο των 250.000 ευρώ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (βίντεο)
- Καρυστιανού: «Θα βρεθούν άνθρωποι φυτευτοί και κακοπροαίρετοι αλλά δεν μπορούν σταματήσουν τον αγώνα μας για δικαιοσύνη» – Το κάλεσμα για αύριο στη Θεσσαλονίκη – Βίντεο
- ΥΠΕΞ: Διάβημα στο Ισραήλ για «απαράδεκτη και καταδικαστέα» συμπεριφορά του υπουργού Μπεν Γκβιρ προς τους ακτιβιστές του Global Sumud Flotilla: – Τον «άδειασε» και ο Νετανιάχου – «Η μεταχείρισή τους δεν είναι σύμφωνη με τις αξίες μας»
- Ρένα Μόρφη: “Βρείτε πόσα μπότοξ έχω κάνει” – Το χιουμοριστικό βίντεο που έγινε viral
- ΕΡΤ1 – Η εκπομπή «Ό,τι Αξίζει» με την Ίνα Ταράντου ταξιδεύει στην Κορωνησία – Κυριακή 24.05.2026
- «MarkosbyNight»: Μάρκος Σεφερλής – «Αγάπη Μόνο», Σάββατο 23 Μαίου στις 22:00 – Δείτε το τρέϊλερ
- Η ΜΠΑΜ FC βάζει το Υπεύθυνο Παιχνίδι στη σέντρα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook