Δήμος Αθηναίων: Σε 24ωρη επιφυλακή λόγω της κακοκαιρίας
Το Υπνωτήριο και το Κέντρο Ημέρας του Πολυδύναμου Κέντρου Αστέγων του Δήμου Αθηναίων (Αχαρνών & Λιοσίων), παραμένουν ανοιχτά για να υποδεχθούν όποιον έχει ανάγκη.
Σε 24ωρη επιφυλακή θα βρίσκεται για σήμερα Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2024, ο Δήμος Αθηναίων λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών. Συγκεκριμένα:
Η διεπιστημονική ομάδα του street work του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) επιβλέπει όλο το 24ωρο τους δρόμους της πόλης καθώς και τα άλση και τα δασύλλια, προσφέροντας γεύματα, ροφήματα και κουβέρτες στους άστεγους συμπολίτες μας και τους ενημερώνει για τις ανοιχτές δομές στις οποίες μπορούν να φιλοξενηθούν και να λάβουν την κατάλληλη φροντίδα.
Το Υπνωτήριο και το Κέντρο Ημέρας του Πολυδύναμου Κέντρου Αστέγων του Δήμου Αθηναίων (Αχαρνών & Λιοσίων), παραμένουν ανοιχτά για να υποδεχθούν όποιον έχει ανάγκη.
Επίσης για τη διαχείριση ιδιαίτερων περιστατικών, ο Δήμος Αθηναίων, συνεργάζεται με το ΕΚΑΒ, τον ΟΚΑΝΑ, αλλά και άλλες οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών.
Από χθες το βράδυ στις 20.00 παραμένει ανοιχτή και η Λέσχη Φιλίας στον Αγ. Ελευθέριο (Αχαρνών 372, 210 2012334). Ο χώρος είναι θερμαινόμενος και παρέχονται πρωινό, πλήρες γεύμα, είδη προσωπικής υγιεινής και ροφήματα.
Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, παρακαλούμε καλέστε την 24ωρη γραμμή επικοινωνίας του Δήμου Αθηναίων 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο).
Ολες οι Ειδήσεις
- Βελτιωμένη η εικόνα στη φωτιά στη Δυτική Αττική: Μάχη με τις αναζωπυρώσεις – Κάηκαν πάνω από 130.000 στρέμματα γης (βίντεο)
- Ποιος είναι ο 26χρονος Αφγανός που σκότωσε την τη Βρετανίδα στην Κυψέλη – Το βίντεο – ντοκουμέντο με τη βαλίτσα που τον πρόδωσε
- Tάσος Χαλκιάς: Το συγκλονιστικό βίντεο μέσα από το καμένο σπίτι της οικογένειας στο Πόρτο Γερμενό – H ανάρτηση του γιού του
- Τάσος Χαλκιάς: Στο καμένο σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό – «Ήμουν περήφανος που θα άφηνα κάτι στα παιδιά μου και τώρα δεν μπορώ» (βίντεο)
- Νόμος για τα SLAPPs: Μια σημαντική θεσμική νίκη για τους δημοσιογράφους και την ελευθερία του Τύπου
- Στην πρώτη θέση της τηλεθέασης η καλοκαιρινή «Κοινωνία Ώρα MEGA» τον Ιούλιο
- «ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4» με τον Χρήστο Φερεντίνο και την Κατερίνα Καραβάτου τον Σεπτέμβριο στην ΕΡΤ1 – Δείτε το τρέιλερ
- ACTION 24: Πρεμιέρα για τα δελτία ειδήσεων της νέας τηλεοπτικής σεζόν στις 31 Αυγούστου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook