Επίσκεψη της Ρένας Δούρου στα σύγχρονα μηχανήματα του Ασκληπιείου Βούλας που χρηματοδότησε η Διοίκηση της Δύναμης Ζωής

Τα νέα μηχανήματα για την υγεία των πολιτών επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Δύναμης Ζωής με επικεφαλής τη Ρένα Δούρου στο Ασκληπιείο Βούλας.

Πρόκειται για τον ιατροτεχνικό εξοπλισμό που, χάρη στο πρόγραμμα της Δύναμης Ζωής στη Διοίκηση της Περιφέρειας, αναβαθμίζει τη λειτουργία όλων των δημόσιων νοσοκομείων της Αττικής. Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τον αξονικό τομογράφο, το ψηφιακό ακτινολογικό και ακτινοσκοπικό συγκρότημα, τα 10 ακτινολογικά μηχανήματα και τα 10 μηχανήματα τεχνητού νεφρού, που έχουν κόστος 1.400.000 ευρώ, όμως η αληθινή τους αξία είναι ανυπολόγιστη γιατί αφορά στις ζωές που σώζουν καθημερινά, χωρίς διακρίσεις, χωρίς αποκλεισμούς.

“Η σημερινή μας παρουσία εδώ στέλνει το μήνυμα ότι το δημόσιο σύστημα υγείας είναι αδιαπραγμάτευτο. Και η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ουσιαστικό ρόλο και λόγο στην προστασία και τη στήριξή του, όπως αποδείξαμε ως Διοίκηση όπως συνεχίζουμε να αποδεικνύουμε σήμερα. Δεν κάνουμε βήμα πίσω από το δικαίωμα των πολιτών στην υγεία.

Ένα δημόσιο αγαθό που δεν εξαγοράζεται, δεν υποκαθίσταται, δεν περιορίζεται. Για το αγαθό αυτό δουλεύουμε σήμερα και στεκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων του δημόσιου συστήματος υγείας, που δίνουν καθημερινά τη μάχη όπως εδώ στο Ασκληπιείο Βούλας”. Αυτό παρατήρησε, ερωτηθείσα σχετικά, η Ρένα Δούρου, επικεφαλής κλιμακίου της Δύναμης Ζωής, αποτελούμενου από τις περιφερειακές συμβούλους Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη, Καίτη Θεοχάρη, Νατάσσα Κατρανίδου, μετά από τη συνάντησή της με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ανδρέα Πλεμμένο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook