Δούκας: Το έργο στη Βασιλίσσης Όλγας έχει στοιχειώσει – Κάποιοι θέλουν το έργο να μην τελειώσει ποτέ
O δήμαρχος Αθηναίων τόνισε πως σύμφωνα με την ανάδοχο εταιρεία από τα 6 εκατομμύρια που κόστισε η ανάπλαση, τα 2,5 εκ. ακόμη παραμένουν απλήρωτα
Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, άφησε αιχμές για απόπειρες υπονόμευσης της ανάπλασης της Βασιλίσσης Όλγας, μετά τη διακοπή των εργασιών στο έργο που στοχεύει στην αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας στο κέντρο της πόλης.
Στο βίντεο που δημοσίευσε στο X, αποκάλυψε ότι από τα 6 εκατ. ευρώ του προϋπολογισμού, τα 2,5 εκατ. ευρώ παραμένουν απλήρωτα, γεγονός που οδήγησε τον εργολάβο να σταματήσει τις εργασίες.
Στη Βασιλίσσης Όλγας το έργο έχει ουσιαστικά σταματήσει. Έχει στοιχειώσει.
Σύμφωνα με την ανάδοχο εταιρεία, από τα 6 εκ. που κόστισε, τα 2,5 εκ. ακόμη παραμένουν απλήρωτα.
Κάποιοι, τελικά, θέλουν το έργο να μην τελειώσει ποτέ.
Η ταλαιπωρία πρέπει να σταματήσει ΤΩΡΑ.
Θα… pic.twitter.com/IZaisPcJ3a
— Haris Doukas (@h_doukas) December 1, 2025
Ο Χάρης Δούκας άφησε αιχμές για οργανωμένες προσπάθειες παρεμπόδισης του έργου, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος θα κάνει ό,τι απαιτείται για να επανεκκινήσουν οι εργασίες.
«Το έργο παραμένει στοιχειωμένο και η κίνηση συνεχίζει να ταλαιπωρεί το κέντρο της πόλης. Έχει ουσιαστικά σταματήσει. Κάποιοι θέλουν να μη τελειώσει άμεσα. Κάποιοι θέλουν να συνεχιστεί και το 2026 η ταλαιπωρία. Κάποιοι θέλουν νομίζω να μη γίνει ποτέ», είπε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.
«Μιλήσαμε με τον εργολάβο ότι από τα 6 εκατ. που στοίχισε έργο, του χρωστάνε τα 2,5 εκατ. Από πίσω μου είναι το έργο της αρχαιολογίας. Η αποκάλυψη του Λουτρού και άλλων σημαντικών αρχαιοτήτων. Αυτό κόστισε 1 εκατ. Και το έργο στοιχειωμένο», συμπλήρωσε.
Ολες οι Ειδήσεις
- Γιώργος Παπαδόπουλος: Υποδέχεται στο «Koukoutsi» τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο σε μια συνεργασία-έκπληξη
- Πλάκα: Πώς έφτασαν οι Αρχές στους τρεις κλέφτες χαλκού που ευθύνονται για την έκρηξη με τους έξι νεκρούς – Στον εισαγγελέα για ανθρωποκτονίες κατά συρροή (βίντεο)
- «Χωριάτικο»: Προφυλακίστηκε και ο πρώην συνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ, Ρίζος Ρίζος – Αναζητείται 52χρονος Μολδαβός ,το δεξί χέρι του ιδιοκτήτη σε strip club
- Τραγωδία στην Ισπανία: «Άλλαξα θέση λίγα λεπτά πριν από τη σύγκρουση και σώθηκα», περιγράφει 18χρονος Έλληνας που ήταν στο τρένο με την οικογένεια του (βίντεο)
- Πλάκα: Συνελήφθησαν τρεις κλέφτες χαλκού που προκάλεσαν την έκρηξη με τους 6 νεκρούς –Για δευτερόλεπτα γλύτωσε σχολικό λεωφορείο γεμάτο μαθητές – Βίντεο
- To «Χωριάτικο»: Προφυλακίστηκε ο Άγγελος Γιαννακόπουλος, ελεύθερος ο γιός του με εγγύηση 20.000 ευρώ – Αρνείται την απάτη, δέχεται φορολογικές παραβάσεις
- Ανοίγουν τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου τα σχολεία της Γκράβας αλλά χωρίς θέρμανση – Ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Αθηναίων
- Κεφαλογιάννη – Μάτσας: Απορρίφθηκε η έφεση της υπουργού για αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους – Παραμένει η συνεπιμέλεια
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook