Την ερχόμενη Τρίτη θα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Τρικκαίων η πρόταση να τιμηθεί με το χρυσό μετάλλιο της πόλης , ο εκ Τρικάλων καταγόμενος, Ηλίας Μόσιαλος.

Ο Ηλίας Μόσιαλος είναι  καθηγητής της πολιτικής της υγείας στο  London School of Economics (LSE) και εκπρόσωπος  της κυβέρνησης  σε διεθνείς οργανισμούς για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Την πρόταση για το χρυσό μετάλλιο  έχει υποβάλλει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου με το σκεπτικό ότι: «“Αναδείχθηκε ως ένας από τους κορυφαίους Έλληνες της χρονιάς που πέρασε και σίγουρα ο κορυφαίος Τρικαλινός. “Σε εποχές όπου η φλυαρία και παραφιλολογία περισσεύουν, ειδικά από ανθρώπους τελείως άσχετους με την ιατρική επιστήμη, οι τοποθετήσεις του Ηλία Μόσιαλου βοήθησαν την Ελληνική κοινωνία να αντιμετωπίσει την όλη κατάσταση με ψυχραιμία, να βρει την αλήθεια μέσα σε έναν καταιγισμό παραπληροφόρησης, και μέσω αυτής να πάρει κουράγιο για να ανταπεξέλθει της όλης κατάστασης. Για τους παραπάνω λόγο θεωρώ αυτονόητη την υποχρέωσή μας να τον τιμήσουμε ως δήμος, με την πρώτη ευκαιρία”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook