Μία σημαντική παροχή υγείας εξασφάλισε και διαθέτει σε όλους τους κατοίκους, ο Δήμος Κηφισιάς. Πρόκειται για την αξιολόγηση των συμπτωμάτων ασθένειας και την επικοινωνία με γιατρό οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο 24ωρο άμεσα και δωρεάν.

Είναι μία κοινωνική προσφορά υγείας από την INTERAMERICAN, για έναν χρόνο, για χρήση της ψηφιακής εφαρμογής εξ αποστάσεως ελέγχου συμπτωμάτων Medi ON και των υπηρεσιών της Γραμμής Υγείας 1010.

Πληροφορίες για την εφαρμογή μπορείτε να βρείτε στο site του Δήμου Κηφισιάς ( www.kifissia.gr). Η παροχή υγείας απευθύνεται σε ενηλίκους κατοίκους του Δήμου μας, που έχουν προσωπική διεύθυνση email. Τα στοιχεία που θα συμπληρώσουν στην εφαρμογή είναι απόρρητα.

Αξιολόγηση συμπτωμάτων ασθένειας

Η χρήση της εφαρμογής Medi ON αποσκοπεί σε μια πρώτη εκτίμηση της κατάστασης υγείας και βασίζεται στην εξελιγμένη τεχνητή νοημοσύνη.

Μέσα από σύνθετους αλγόριθμους που βασίζονται σε πρωτόκολλα υγείας, οι πολίτες του Δήμου Κηφισιάς μπορούν να λαμβάνουν πληροφόρηση για θέματα υγείας, περιγράφοντας τα συμπτώματα τους και απαντώντας σε απλές ερωτήσεις. Η εφαρμογή αξιολογεί αυτόματα τα στοιχεία που έχει λάβει και ενημερώνει το χρήστη για:

• ποιες είναι οι πιο πιθανές αιτίες των συμπτωμάτων

• σε ποια ιατρική ειδικότητα εμπίπτουν, ώστε να απευθυνθεί στον κατάλληλο γιατρό

• πόσο σύντομα πρέπει να το κάνει

Δυνατότητα επικοινωνίας με γιατρό

Ο Δήμος Κηφισιάς εξασφάλισε επίσης για τους πολίτες του δωρεάν για ένα χρόνο την «Γραμμή Υγείας 1010» της INTERAMERICAN.

Οι εγγεγραμμένοι στην εφαρμογή μπορούν να λαμβάνουν συμβουλές ή καθοδήγηση από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και γιατρούς είτε μέσω chat από 8:00 έως 20:00, τις εργάσιμες ημέρες, ή μέσω τηλεφώνου, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

Στη φωτογραφία ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος με στελέχη του Ομίλου INTERAMERICAN, Μαρία Παπαδοπούλου Συντονίστρια Γραφείου Πωλήσεων Κηφισιάς, Ιωάννη Ρούντο Διευθυντή Εταιρικών Υποθέσεων & Υπευθυνότητας, Μανώλη Κούτη, Διευθυντή Πωλήσεων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook