Δήμος Διονύσου: Εγκρίθηκε χρηματοδότηση έργων 13.800.000 € από το “Α. Τρίτσης”

Ριζικές αλλαγές στο δήμο Διονύσου με έργα που δρομολογούνται
Μετά από σκληρή δουλειά μηνών, με συνεργασία όλων των αρμόδιων υπηρεσιών και με την καθοριστική συμβολή του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, ο Δήμος Διονύσου εξασφάλισε τη χρηματοδότηση έργων 13.800.000 ευρώ, μέσω των προσκλήσεων 3 «Παρεμβάσεις και Δράσεις Βελτίωσης της Διαχείρισης Ενέργειας και Αξιοποίησης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας» και 6 «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών» του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», που τα επόμενα χρόνια θα βελτιώσουν ουσιαστικά τη ζωή των πολιτών του Δήμου.
«Μέσα από τα χρηματοδοτούμενα έργα υλοποιούμε τις αναγκαίες παρεμβάσεις για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων ύδρευσης σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες (γεωτρήσεις και αντλητικά συγκροτήματα, τροφοδοσία δικτύου και δεξαμενές ύδρευσης) αλλά και την αστική αναζωογόνηση του Δήμου, μέσω της επισκευής – αποκατάστασης του εμβληματικού κτιρίου του πρώην ΤΥΠΕΤ στον Άγιο Στέφανο, τη Βιοκλιματική Ανάπλαση Κοινόχρηστων Χώρων της Δροσιάς, με ανακατασκευές οδών, πλατειών και πεζοδρομίων και τη σύνταξη μελέτης για την ανάπλαση της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου.
Δρομολογούμε τη ριζική αλλαγή του Δήμου Διονύσου με σημαντικά έργα που βελτιώνουν και εκσυγχρονίζουν τις υποδομές μας, προστατεύοντας παράλληλα το φυσικό περιβάλλον.
Συνεχίζουμε δυναμικά με σχέδιο και όραμα, επιδιώκοντας μια καλύτερη μέρα για όλους τους δημότες μας», τονίζει σε ανακοίνωση του για το σημαντικό αυτό γεγονός, ο Δήμαρχος κ. Ι. Καλαφατέλης.
Ολες οι Ειδήσεις
- Big Brother: Η τέχνη της αδιαφορίας απόψε στις 23.15 – Δείτε τρέϊλερ και exclusive αποσπάσματα
- Τανάγρα: Συνελήφθησαν 4 Ασιάτες, ύποπτοι κατασκοπείας, γιατί φωτογράφιζαν Rafale στην 114 Πτέρυγα Μάχης
- OPEN- Υποθέσεις: Η τελευταία συνέντευξη της Ειρήνης Μουρτζούκου λίγο πριν τη σύλληψη της και την ομολογία της για τη δολοφονία της αδελφής της και τριών βρεφών
- Ν. Ανδρουλάκης: Τα ξέρατε όλα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ τώρα ο ελληνικός λαός θα πληρώσει το μνημόνιο της ΝΔ για τις επιδοτήσεις
- Βουλή – Μητσοτάκης: Όσοι μετανάστες εισέρχονται παράνομα στη χώρα, θα συλλαμβάνονται και θα κρατούνται».
- Ειρήνη Μουρτζούκου: «Φόνισα», φώναζε το εξαγριωμένο πλήθος κατά την προσαγωγή της στον ανακριτή Πάτρας – Την Κυριακή η απολογία της (βίντεο)
- Κόνιτσα: Εορτασμοί και εκδηλώσεις στη μνήμη του Αγίου Παϊσίου – Δείτε το τετραήμερο πρόγραμμα
- Οτσαλάν: «Η φάση του ένοπλου αγώνα έχει τελειώσει» – Το πρώτο βίντεο του φυλακισμένου ηγέτη του PKK ap;o to 1999
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook