Σημαντική η αξιοποίηση των υδάτινων πόρων για την πρωτογενή παραγωγή στα Μεσόγεια.

Στη συμβολή του Μάκη Βορίδη όταν ήταν υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την περιοχή των Μεσογείων, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.

Με αφορμή το τριήμερο εκδηλώσεων με θέμα τον Κάμπο των Μεσογείων που διοργάνωσε ο Δήμος Παιανίας στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, ο Ισίδωρος Μάδης αναφέρθηκε στις κινήσεις Βορίδη για την αξιοποίηση των υδάτινων πόρων στην περιοχή των Μεσογείων προκειμένου να διοχετευθούν στην άρδευση του Κάμπου, κάτι το οποίο θα ενισχύσει τις προσπάθειες που γίνονται για την ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη νομοθετική ρύθμιση Βορίδη με την οποία επιλύθηκε μία χρόνια διαμάχη μεταξύ κτηνοτρόφων και παραγωγών, διασφαλίζοντας την προστασία της παραγωγής σε καλλιεργήσιμα χωράφια και αμπελώνες.

Τέλος, ο κ. Μάδης επισήμανε τις προοπτικές ανάπτυξης του Κάμπου και το πόσο έχει στηριχθεί η ανατολική Αττική τα τελευταία χρόνια χρηματοδοτικά και ουσιαστικά σε σχέση με το παρελθόν εκφράζοντας ταυτόχρονα την ικανοποίηση του για όσα έχουν επιτευχθεί έως τώρα καθώς και όσα αναμένει για το μέλλον.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook