Η εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε στο κοινωνικό κομμωτήριο του Δήμου Αθηναίων και μιλήσαμε με τους εθελοντές κομμωτές, αλλά και τους ανθρώπους με οικονομικές δυσκολίες που περιποιούνται δωρεάν.

Το κοινωνικό κομμωτήριο του Δήμου Αθηναίων άνοιξε τις πόρτες του στην οδό Δομοκού και Φιλαδελφείας, απέναντι από το σταθμό Λαρίσης στο κέντρο της Αθήνας.

Ήδη από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του έχει προσφέρει χαμογελά τόσο στους ανθρώπους που το επισκέπτονται όσο και στους εθελοντές κομμωτές που προσφέρουν απλόχερα την αγάπη και την τέχνη τους στους συνάνθρωπους τους.

Ο Χρήστος και τη Βασιλική που βρέθηκαν εκεί, αλλά και ο Θάνος Ζαΐμης με τον Ανάσταση Σταυρόπουλο, επαγγελματίες κομμωτές που εθελοντικά έστησαν το κοινωνικό κομμωτήριο.

Μέσα από την κοινωνική δράση του Αναστάση μάλιστα, γεννήθηκε η ιδέα του κοινωνικού κομμωτηρίου. Αφού πήγαινε με την ομάδα του και περιποιούνταν ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα, σκέφτηκε ότι αυτό πρέπει να γίνει σε μόνιμη βάση και το πρότεινε στον Δήμο Αθηναίων ο οποίος, το αγκάλιασε.

Όλοι οι συμπολίτες μας που ζουν κάτω από το οροί της φτώχειας, οι άστεγοι και οι άνθρωποι που διαμένουν στις δομές του Δήμου μπορούν πολύ εύκολα να κλείσουν ραντεβού στο κοινωνικό κομμωτήριο, προς το παρόν κάθε Δευτέρα και Τέταρτη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook