Βαθιά συγκινημένος ήταν ο Λευτέρης Πετρούνιας ακούγοντας τον Εθνικό Ύμνο.

Ο τεράστιος Λευτέρης Πετρούνιας πήρε άνετα το χρυσό μετάλλιο και αναδείχθηκε και πάλι πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους, συγκεντρώνοντας 15.133 βαθμούς και αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Τούρκο πρωταθλητή Ασίλ.

Κατά την απονομή του χρυσού μεταλλίου και στο άκουσμα του Εθνικού Ύμνου, ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν πολύ συγκινημένος.

Πετρούνιας: «Πήρα δύναμη από τις κόρες μου»

Το Βασίλη Πετρούνια από τις κερκίδες στην εκπληκτική προσπάθεια του παρακολουθούσαν η σύζυγος του και οι δύο κορούλες του, όπως είπε και ο ίδιος στις πρώτες δηλώσεις του.

Για πρώτη φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας είχε στο στάδιο την συμπαράσταση από τις δύο κόρες του οι οποίες ταξίδεψαν μαζί με τη μαμά τους Βασιλική Μιλλούση στο Μόναχο. Σε αυτό στάθηκε στις πρώτες του δηλώσεις μετά από το χρυσό ο Λευτέρης.

«Αισθάνομαι υπέροχα είναι ο έκτος τίτλος στην καριέρα μου, είμαι ικανοποιημένος που μετά από δύο χειρουργεία τα τελευταία τρία χρόνια είμαι ξανά εδώ και πήρα το μετάλλιο. Σήμερα πήρα έξτρα δύναμη από τις δύο κόρες μου που ήταν στην κερκίδα και με παρακολούθησαν για πρώτη φορά ζωντανά. Δεν ξέρω αν είμαι ο Βασιλιάς του Μονάχου. Μου αρέσουν οι κρίκοι, είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ και είμαι καλά».

Η Σοφία, που έχει το όνομα της μητέρας του, γεννήθηκε το 2019 και η Ελένη το 2020.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook