Λύγισε στον αέρα της εκπομπής Happy Day η Ιωάννα Τούνη, μιλώντας για τα σχόλια που δέχτηκε σχετικά με την εγκυμοσύνη της.

Η Ιωάννα Τούνη ανέφερε την πικρία της όταν οι ακόλουθοί της αναρωτιόντουσαν ποιανού είναι το παιδί που εγκυμονεί, μιας και δεν είχε κάνει ταγκ τον πατέρα στη δημοσίευση, με την οποία ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός

Η γνωστή instagrammer μίλησε κάμερα της εκπομπής Happy Day του ALPHA για τους κακοπροαίρετους που σχολιάζουν την εγκυμοσύνη της την ίδια αλλά και τον πατέρα του παιδιού της, το Δημήτρη Αλεξάνδρου.
«Μου φαίνεται αστείο. Νομίζω ότι είναι περιττό για μία κοπέλα που είναι σε σχέση καιρό με ένα αγόρι και το δείχνουν στα social, να πουν “ποιανού είναι το παιδί”. Έπρεπε να κάνω μεγάλο ταγκ στη φωτογραφία Δημήτρης Αλεξάνδρου; Ο κόσμος πολλές φορές ψάχνει να βρει πράγματα να πει, γιατί του φταίει η μίζερη καθημερινότητά του και ψάχνει πράγματα να πει. Η τάση “οι έξυπνοι του πληκτρολογίου” είναι ένα φαινόμενο που υπάρχει πολύ σήμερα».

Μιλώντας για τους κακοπροαίρετους τους διαδικτύου, η Ιωάννα Τούνη τόνισε: «Πολύ σπάνια θα μπω στη διαδικασία να κάνω μπλοκ γιατί βαριέμαι. Αν ήταν να τους κάνω όλους μπλοκ δεν θα είχα να κάνω κάτι άλλο μέσα στη μέρα μου. Επίσης οι haters ανεβάζουν το engagement στα social media, οπότε ας υπάρχουν και αυτοί».

Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook