Αγωνία για τη 48χρονη μητέρα από την Ευρυτανία που εξαφανίστηκε εδώ και τρείς μέρες και αναζητείται

«Να προσέχεις το παιδί» γράφει στις σημειώσεις που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο της, η  48χρονη που ακόμη αγνοείται στην Ευρυτανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου Τασούλας Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι σημειώσεις της κοπέλας, στις οποίες αφήνει και οδηγίες, έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό.

Η βασική οδηγία που γράφει στις ιδιόχειρες σημειώσεις αφορά στο παιδί της για το οποίο αναφέρει απευθυνόμενη προφανώς στον σύζυγο:

Πρόκειται, σύμφωνα με το Star για 16 σελίδες με σκέψεις της 48χρονης που βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο και δείχνουν στις αρχές ότι η γυναίκα  ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Σε αυτές αναφέρει τα όσα άσχημα είχε βιώσει αλλά και περιστατικά από τη ζωή της.

Πριν εξαφανιστεί η 48χρονη  είχε βρεθεί αντιμέτωπη με τον άντρα της τον οποίο κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία στο αυτόφωρο Είχε πάει μάλιστα προηγουμένως και στο νοσοκομείο Καρπενησίου με κολλάρο για εξετάσεις. Στο δικαστήριο είχε δημιουργηθεί ένα πολύ έντονο κλίμα μεταξύ των δύο συζύγων με τις αρχές να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Η δίκη αναβλήθηκε και λίγες ώρες μετά η κοπέλα εξαφανίστηκε.

Στο μεταξύ οι εντατικές έρευνες των Αρχών και των διασωστών συνεχίζονται ενώ το ειδικό τηλεκατευθυνόμενο ναυαγοσωστικό ρομπότ «Έμιλυ» του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το οποίο διαθέτει σύστημα sonar για εντοπισμό αγνοουμένων εντός του νερού, εντόπισε νωρίτερα σήμερα (24.9.2022) κάτι που φαίνεται να μοιάζει με σορό στον πάτο της λίμνης.

Όλα τα στοιχεία θα εξεταστούν από αύριο , ενώ οι δύτες πρωί -πρωί θα βουτήξουν στο συγκεκριμένο σημείο και πιθανόν οι Αρχές να οδηγηθούν σε συμπεράσματα για το τι συνέβη τελικά με την 48χρονη.

Εντατικές έρευνες στη λίμνη

Δύτες σαρώνουν τη λίμνη των Κρεμαστών. Drone βρίσκεται στη διάθεση όσων συμμετέχουν στις έρευνες στην Ορεινή Ευρυτανία…

Στη γέφυρα της Τατάρνας, όλοι βρίσκονται επί ποδός. Αναζητούν κάποιο ίχνος της 48χρονης γυναίκας, που εξαφανίστηκε από την περασμένη Πέμπτη,  όλες όμως οι προσπάθειες μέχρι στιγμής έχουν αποβεί άκαρπες. Η μητέρα της μιλά αποκλειστικά στο LIVE NEWS και αγωνιά…

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικές αρχές «χτενίζουν» την περιοχή κι εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα , με επικρατέστερη την εκδοχή , η γυναίκα να έπεσε στα νερά της λίμνης σε μια κίνηση απελπισίας.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η αγνοούμενη, είχε καταγγείλει τον άνδρα της για ενδοοικογειακή βία.

«Ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα. Βρέθηκε πάνω στην γέφυρα το αυτοκίνητο, είχε ειδοποιήσει, στη μηχανή το κλειδί. Και αν θα βρεθεί γιατί η λίμνη είναι βαθιά, είναι…. Κάνει και κρύο, φοβερό κρύο. Έτρεχε και της άρεσε κι όλας αυτηνής με τις λίμνες και με τα βουνά, με τα σπορ. Μέσα στην καλή χαρά, πάντα έλεγε μαμά εσύ είσαι δυνατή και μας προσέχεις όλους».

Σχεδόν μία ημέρα πριν την εξαφάνισή της η 48χρονη έκανε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μια φωτογραφία με θέα τη λίμνη, εκεί όπου τώρα όλοι την αναζητούν.

«Ένα εξαιρετικό παιδί, είχα συνεργασία μαζί του 30 χρόνια. Μίλησα μαζί της χθες το μεσημέρι. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι πήγαινε προς την Λαμία για κάποιες εξετάσεις», δήλωσε συνάδελφος της 48χρονης.

Η 48χρονη άφησε το αυτοκίνητό της στη Γέφυρα της Τατάρνας και εξαφανίστηκε. Οι αστυνομικοί, φέρεται να βρήκαν μέσα σε αυτό το κινητό της τηλέφωνο, τα παπούτσια, αλλά και ένα ιδιόχειρο σημείωμα.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή LIVE NEWS του  MEGA

«Άφησε ένα σημείωμα στο αμάξι και ψάχνουν με βάρκες οι πυροσβέστες. Οι έρευνες ακόμα δεν έχουν δείξει τίποτα. Θα κατέβουν οι δύτες, αυτό ελπίζουμε μήπως γίνει κάτι από τους δύτες. Τώρα ό,τι άλλο ήταν ορατό από πάνω με βάρκες που συμμετέχει η πυροσβεστική, η αστυνομία, εκεί είναι όλοι αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί τίποτα», δήλωσε ο Θωμάς Νταβαρινός, πρόεδρος Ορειβατικού Συλλόγου Αγράφων.

Η γυναίκα ζούσε στο Καρπενήσι με τον σύζυγό της, ο οποίος έχει κληθεί από τις αρχές να περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια ότι περισσότερο μπορεί για την γυναίκα του. Όσοι την ξέρουν ωστόσο, μιλούν για ένα χαρούμενο και δραστήριο άτομο, γεμάτο ζωή και ενέργεια.

«Ήταν πολύ δραστήριο άτομο, ασχολούταν, μέχρι με καταδύσεις ασχολήθηκε τώρα το καλοκαίρι. Είχε πάει σε μία σχολή, περπατούσε πάρα πολύ, γυμναζόταν πάρα πολύ. Στην δουλειά της ήταν πολύ καλή, είχε χρόνια που δούλευε σε μικροβιολογικό εργαστήριο», δήλωσε συγγενής της 48χρονης.

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, ήταν σε γάμο συγγενή της, όπου συνομίλησε με αρκετούς και δεν έδειξε ότι κάτι την απασχολούσε.

Οι έρευνες συνεχίζονται, με τη βοήθεια και εθελοντών κατοίκων από διπλανά χωριά, που αγωνιούν για την 48χρονη γυναίκα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook