Με μία εντυπωσιακή τελετή στο εμβληματικό Θέατρο Απόλλων της Ερμούπολης ξεκίνησε η 15η διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων Anima-Syros που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Σύρου Ερμούπολης και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την υποστήριξη της ΔΕΗ.

Η Ερμούπολη της Σύρου υποδέχεται για 15η συνεχόμενη χρονιά το πολύ επιτυχημένο, φιλόξενο και διεθνώς καταξιωμένο φεστιβάλ κινουμένων σχεδίων, Animasyros.

Με ένα πρόγραμμα πιο πλούσιο από ποτέ, το μεγαλύτερο Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων στην Ελλάδα και ένα από τα 20 κορυφαία του είδους στην Ευρώπη, συγκεντρώνει περισσότερες από 200 ταινίες καταξιωμένων και νέων δημιουργών από 43 διαφορετικές χώρες, περιλαμβάνει 8 διαγωνιστικά τμήματα, ειδικά αφιερώματα και περιφερειακές δράσεις.

Ο εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα σε εμβληματικά κτήρια της Σύρου, ενώ καθ΄ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιούνται παράλληλες εκδηλώσεις και events σε κεντρικά σημεία της Ερμούπολης.

Με αφιερώματα και ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά εργαστήρια, παράλληλες δράσεις και παρουσιάσεις, η Αγορά του φεστιβάλ είναι τόπος συνάντηση για διεθνείς συνεργασίας, καθώς πλέον αποτελεί κέντρο αναφοράς για τη βιομηχανία του κλάδου στην Ανατολική Μεσόγειο.

Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων Animasyros, έως τις 25 Σεπτεμβρίου, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Σύρου Ερμούπολης και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Δείτε το βίντεο από το MEGA

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook