Η Ελένη Μενεγάκη θυμάται μία από τις ξεκαρδιστικές της στιγμές στην τηλεόραση! [video]
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θέλησε να μάθει το backstory πίσω από την ερώτηση για τον λούτσο, ένα ψάρι που αγνοούσε η Ελένη Μενεγάκη.
«Αυτό το ψάρι δεν το ήξερα μέχρι που το είχε μαγειρέψει τότε η κα Βέφα (Αλεξιάδου). Τι να ξέρω κι εγώ τότε, 25 χρονών… Τι ψάρια να ξέρω, τα πιο γνωστά! Ούτε είχα δώσει σημασία όταν το μαγείρεψε η κα Βέφα! Είχα κάνει την ερώτηση, μου φάνηκε αστείο. Όταν ήρθε καλεσμένος ο Θέμος (Αναστασιάδης) ένα μήνα μετά περίπου, ήρθε φέρνοντας μία σακούλα με ένα λούτσο και λέει “να τος, Ελένη, αυτός είναι! Αυτός που αναρωτιόσουν!”», σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη γελώντας.
«Ακόμα και σήμερα ξεκαρδίζομαι με οτιδήποτε έχει να κάνει πιο πειραγμένο. Τότε; Τότε νόμιζα πως μιλούσε μόνος του στην εκπομπή, εγώ δεν πρέπει να του έκανα μισή ερώτηση! Έμεινε, 20 χρόνια τώρα ο λούτσος έχει γράψει ιστορία!», συνέχισε η παρουσιάστρια.
Ολες οι Ειδήσεις
- Mad Video Music Awards 2026 από την ΔΕΗ»: Έρχονται για 7η χρονιά αποκλειστικά στο MEGA – Τετάρτη 1η Ιουλίου
- Σταμάτης Γονίδης: Κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι που έχει σαρώσει στο TikTok
- Λευτέρης Πανταζής: Το νέο του τραγούδι «Λεμονιά μου» σε παραδοσιακό ρυθμό, «μύρισε» επιτυχία
- Κέλλυ Κελεκίδου – «Καλέ Μου Άγγελε»: Συγκινούν το νέο της τραγούδι και το βιντεοκλίπ, ύμνος στον αποχωρισμό
- Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Επιστρέφει στις φυλακές Κορυδαλλού – Ο Άρειος Πάγος αναίρεσε το βούλευμα της αποφυλάκισης του
- Μίνα Αρναούτη: Προσφεύγει στον Άρειο Πάγο για την αποζημίωση από το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη – «Με κρίνουν από την εξωτερική μου εμφάνιση και όχι ως άνθρωπο» (βίντεο)
- Πρακτορείο Fars: Οι ΗΠΑ συμφώνησαν την τελευταία στιγμή το Ιράν να εισπράττει τέλη από το Ορμούζ
- BeWell Festival 2026 by Allwyn: Fitness, fun, 31.000 συμμετέχοντες και το απόλυτο challenge με δώρο ταξίδι στην Ιαπωνία
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook