Ένα γραπτό μήνυμα της 12χρονης, προς τη μητέρα της φαίνεται πως έπαιξε σημαντικό ρόλο για την απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή να την προφυλακίσουν.

Η 37χρονη μητέρα από τον Κολωνό κατηγορείται, για διακεκριμένη μαστροπεία στην φρικιαστική υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τον Ηλία Μίχο, οποίος παράλληλα την εξέδιδε επί χρήμασι και σε άλλους άνδρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του Live Newsτο στοιχείο που οδηγείσαι στην προφυλάκιση της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό ήταν ένα μήνυμα , το οποίο έστειλε η ανήλικη στη 37χρονη λέγοντάς της: «μου έδωσε 50 ευρώ».

Πιο συγκεκριμένα, περίπου στις 20 Αυγούστου η 12χρονη φαίνεται να συνομιλούσε με τον 42χρονο προφυλακισμένο βραδινές ώρες, όταν άρχισε να την αναζητά ο πατέρας της.

Τότε η ανήλικη του έστειλε μήνυμα: «σε 3 λεπτά είμαι σπίτι» και αμέσως έστειλε μήνυμα στη μητέρα της: «Μου έδωσε 50 ευρώ».

Αυτό ήταν το μήνυμα που οδήγησε τη μητέρα της 12χρονης στη φυλακή, με την μητέρα  να λέει στην απολογία της ότι το μήνυμα αυτό αφορούσε τη μεγαλύτερη αδερφή της 12χρονης η οποία έδωσε χρήματα στην ανήλικη προκειμένου να ταξιδέψει στη Λευκάδα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook