Στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό και στα όσα είπε χθες αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, στο ξεκίνημα του Πρωινού, το πρωί της Πέμπτης 20/10.

Ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος χθες έλεγε ότι έβλεπε στιγμιότυπα από τον βιασμό της ανήλικης από τον 53χρονο βασικό κατηγορούμενο, σήμερα θέλησε να τα «μαζέψει».

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Θέλω να πω και κάτι, επειδή βλέπετε ότι χειρίζομαι την ιστορία όσο πιο ψύχραιμα γίνεται. Επειδή είμαι και άνθρωπος και το συναίσθημα καμιά φορά ξεχειλίζει και βγαίνει πάνω από τη δημοσιογραφική μου οντότητα. Στην υπόθεση αυτή το μεγαλύτερο λάθος που μπορούμε να κάνουμε είναι να σφάζομαι εγώ με τον Τάσο για το ποιος κάνει καλύτερα τη δουλειά του. Μην το κάνετε αυτό, είναι λάθος. Εδώ είμαι όλοι απέναντι σε μία ρυπαρή ιστορία. Αν αρχίσουμε και σφαζόμαστε μεταξύ μας, για το ποια εκπομπή το κάνει καλύτερα, ποιος δικηγόρος κάνει καλύτερα τη δουλειά του, είναι το μεγάλο λάθος, χάθηκε η υπόθεση».

Όσον αφορά στις φωτογραφίες της ανήλικης από τον βιασμό της από τον 53χρονο, που είπε χθες 19/10, ο Γιώργος Λιάγκας «τα μάζεψε»: «Επειδή γίνονται και παρανοήσεις και φταίω εγώ πολλές φορές. Κάνω αυτή τη δουλειά, υπηρετώντας και το lifestyle 30 χρόνια. Δεν έχω πάει ποτέ, δεν έχω ζητήσει ποτέ από δικηγόρο δικογραφία. Ποτέ. Κι αν το έχω κάνει, να βγει οποιοσδήποτε δικηγόρος και να το πει. Δεν έχω ζητήσει ποτέ δικογραφία. Ούτε έχει σταλεί από εμένα δικογραφία.

Όμως μαθαίνω στοιχεία του ρεπορτάζ. Με παίρνουν και μου τα λένε. Και επειδή είπα κάτι χθες, και παρεξηγήθηκε, και οφείλω να το πω. Τη μικρή την έχω δει και είναι ένα αγγελούδι, είναι ένα κοριτσάκι 11-12 ετών. Το έχω δει στα social media τα δικά της, έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικό σποτ παλιότερα… Δεν έχω δει σε καμία περίπτωση, όλα αυτά που καταγγέλλονται, δηλαδή τις πράξεις. Μου έρχεται ρεπορτάζ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook