Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την φρικτή υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό και τη δράση του βασικού κατηγορουμένου, Ηλία Μίχου, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Γρεβενών και προς το παρόν δεν έχει δείξει το παραμικρό ίχνος μεταμέλειας για τις αποτρόπαιες πράξεις που του αποδίδονται.

Μία ακόμη αποκλειστική μαρτυρία γείτονα του 53χρονου στον Κολωνό φέρνει στο «φως» η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» » και αποκαλύπτει την συμπεριφορά του προς τη 12χρονη.

Ο γείτονας θυμάται χαρακτηριστικά, μία ημέρα που βρισκόταν στο μαγαζί του 53χρονου και ο τελευταίος έβρισε τη 12χρονη.

«Σκάσε μωρή @@@ και δούλευε…»

Όπως είπε ο γείτονας του 53χρονου, στην εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και Πάλι!», κορίτσι δούλευε στο μαγαζί ως υπάλληλος και τακτοποιούσε τα ράφια. Ο ίδιος την είχε δει αρκετές φορές και της είχε μιλήσει μια φορά στο μαγαζί, ενώ αποκάλυψε ότι ο Ηλίας Μίχος την έβρισε και εκείνη δε αντέδρασε.

«Μια φορά μίλαγε μαζί μου και αυτός εκνευρίστηκε που δεν γινόταν η δουλειά και της είπε »σκάσε μωρή @@@ και δούλευε». Εκείνη δεν αντέδρασε και συνέχισε να φτιάχνει τα ράφια», είπε ο άνδρας χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος αποκαλύπτει, ότι μια άλλη φορά, τους είχε δει να μπαίνουν μαζί στο αυτοκίνητο του 53χρονου, ενώ είχε δει και τη μητέρα της 12χρονης στο μαγαζί να μιλάει με τον κατηγορούμενο.«Μία φορά που καθόμουν έξω από το μαγαζί τους είδα να μπαίνουν μαζί μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν φορτωμένο με πράγματα για παράδοση» αναφέρει.

Αποκαλύπτει την ίδια ώρα πως ο 53χρονος συνήθιζε να κάθεται και να παίζει με παιδιά και με τα αδέρφια της 12χρονης.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για την ηλικία του ανηλίκου, ο γείτονας δηλώνει πως φαινόταν για παιδί 11 με 12 χρονών.

«Ήταν του φαίνεσθαι»
Την ίδια ώρα, γειτόνισσα του 53χρονου, σχολίασε στην ίδια εκπομπή, ότι ο Ηλίας Μίχος ήταν του «φαίνεσθαι».
Αναφορικά με την οικογένεια της 12χρονης, είπε ότι «ο πατέρας μπαινόβγαινε φυλακή» και αναρωτήθηκε «πώς γίνεται η μάνα να μην έβλεπε τίποτα;»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook